Orkade inte ändra i det andra inlägget..

så jag skriver ett nytt... Bara så ni vet (om någon nu skulle bry sig) så kommer jag inte blogga mer på ett tag. Mitt internet kommer nog inte på ett par dagar..men ja.. ni får la gå in och kolla. Kanske bloggar med hjälp av någon annans internet

BYE!!

Karin

Sista natten i THN

Hej gott folk!

Japp, jag är fortfarande i Trollhättan. Sent i går bestämde mamma och pappa att vi skulle åka i morgon istället pågrund av skörden och så..Så ja.. är fortfarande kvar här och det känns skönt :) Har haft så mycket att göra idag, men jag tror allt är hyfsat klart nu. Var en stund hos Annie i kväll med för att lämna hennes presenter (som hon inte fått tidigare :$) och det var skönt att få tjöta lite. Tiden bara sprang iväg :)

Trots att det är sista natten nu så är jag inte såå nervös. Jag och Annie pratade om livet och då sa jag att jag nu är en liten snäcka, alltså en sån snigel med skal, men att jag vill kunna krypa ur skalet och förvandlas till en mördarsnigel. En brun stor som bara äter upp allt som kommer i dess väg.. och just nu känner jag att jag är på väg. Jag kanske inte är en mördare ännu, men nog är jag påväg ur mitt skal. Eller ja.. i morgonkväll kanske jag inte är så modig längre. Vi får väl se..


Bilden är snodd från google. Skulle ALDRIG kunnat ta en sådan själv för fy faaan va äckliga sniglar är *ryser*


Karin

Suck

Näe nu ger jag upp!! Designen bli aldrig så bra som man vill :( Men men, den blev ju i alla fall okej tycker jag.
Får väl se hur länge den får stanna. Nu ska jag sova för jag ska nog upp rätt tidigt i morgon..

Gott natt eller god morgon..eller ja, vad man nu säger kl 3 på natten/morgonen



På tal om ingenting, GUD VAD JAG KOMMER SAKNA MINA GOSUNGAR NÄR JAG FLYTTAR!!



Karin

Ny header

Hallo!

Nu håller jag äntligen på med en ny header. Hade många idéer på hur en snygg kunde se ut..men orken räckte aldrig så långt. Man borde tagit bilder ute i nauren, men rätt ljus och bla bla bla.. men va fan.. Det blev inte så...Vi tog inte ens bilderna på varandra tillsammans.. men men..
Så långe den nya headern bli okej är jag nöjd. Vi har ju inte precis Kenza eller nåt, så det är ju inte halva jorden som ska se oss hehe.

Ha det gött tills nästa gång..(då vi förhoppningsvis ny header)

Bye bye från mig så länge


Böcker

Tjing tjing bloggen!

Nu ligger jag och slöar i sängen. Sista morgonen i mitt rum på förhoppningsvis mycket länge. Även om jag inte vill plugga nu så hoppas jag ju att jag kommer börja stortrivas i Hultan så att jag typ aldrig vill åka hem.

I dag har jag en del att fixa. Måste packa och inhandla det sista som behövs för att göra lägenheten komplett.
Ska balnd annat till Åhlens och titta på stolsdynor. Jag målade nämligen mina stolar med någon cpfärg som aldrig ville torka ordentligt..fast sen målade pappa över stolarna med en annan färg men de känns fortfarande typ kladdiga.. Känns som man ska få massa färg i rumpan så därför tänkte jag köpa stolsdynor så man slipper den kladdiga känslan.

Funderar på dessa

Sen är det även så att jag kommit på att det inte är lika många böcker att köpa som jag trott. Jag har ju inte läst kursplanerna så noga utan jag räknade bara alla böcker, utan att kolla vad de hette.. och tydligen så stod samma böcker med flera gånger eftersom kursen är uppdelad i olika delkurser och då stod alla böcker för varje delkurs med..och som tur är så är det en del lika böcker i flera delkurser. Fatta vilken lättnad eller? :D
Är även gött att jag i alla fall redan har en bok av alla dem som vi ska ha. Och det var den boken jag gjorde mitt slutpm på i musikjuridikskursen.. så den kan jag nog det mesta i om jag bara ögnar igenom de lite

Det gav kanske lite att läsa musikjuridikskursen ändå :)

Nä nu ska jag gå och duscha och göra mig i ordning så att jag kommer iväg till stan någon gång.


Karin

HJÄLP!!!

Vad fan har hänt med bloggens utseende. Varför har sidogrejsen hoppat ner till under inläggen. Jag har inte ens rört utseendet på bloggen. Vet någon hur man fixar det?

Karin

Livet

Hej hallå!

Jag är helt förundrad över inlägget nedanför. Han bloggade verkligen OH MY GOD, OH MY GOD, OH MY GOD :P

Det var trevligt i Nossebro. Köpte dock inget på markanden förutom en munk.

Just nu ligger jag i sängen och är seg som fan. Ska i väg till Jessica sen men just nu skulle jag hellre vilja sova. Är svintrött..meeen när kommer jag träffa dem igen nästa gång liksom. Kanske aldrig mer träffar dem..vem vet..livet kan ta slut så himla fort egentligen. Mamma pratade nyss med min morbror. Han jobbar på Vargöns alloys. Det hade tyldigen varit en dödsolycka där i går. Elektriker, 59 från vänersborg stod det i tidningen. Mamma freakade ut lite först eftersom min morbror också är elektriker, är 59 och bor i Vänersborg. Men ja den visade sig att det var hans arbetskompis som hade dött. De hade hängt ihop en stund på förmiddagen och tjötat och ätit ihop sen på lunchen, och sen skulle han som dog gå och fixa en grej på eftermiddagen..och det var då han hade dött. Fatta va hemskt!! :( Livet som elektriker kan verkligen vara farligt (Fast nu var det väl inte bevisat att han dog av spänningen utan han kunde fått en vanlig hjärtattack eller nåt, men ändå). Usch, när det är någon nära eller någon som någon man känner känner som har dött (haha den meningen blev kul) börjar man verkligen tänka på hur mycket man borde uppskatta livet. Man borde inte bråka för småsaker och verkligen njuta av alla mysiga stunder man har. För tänk, nästa gång kanske det är en själv som drabbas. Jag menar inte att man ska tänka på sånt hela tiden men det kan ju ändå vara bra att ägna en tanke åt det någon gång. För liksom tänk om jag och Erik skulle bråka och han skulle gå till jobbet och aldrig mer komma hem. Vad fan skulle man gjort då? Jag hade gått under
Mamma har lärt mig att man aldrig ska skiljas som ovänner! Och den lärdommen är något jag tänker föra vidare till mina barn

Jag skulle dö om han dog

 

Karin

I'm alive

helloouu! För att börja mina inlägg som jag brukar. Nej jag har inte skrivit på år och dar!

Har jag haft tid? ja, egentligen

Har jag haft motivationen som krävs för att producera intressanta och givande inlägg? Nej!!

Men, men Idag tvingade Karin mig att uppdatera så då får jag väl göra det då:P
Idag har vi varit på Nossebro marknad och upptäckt Nossebro..Det ni!
 En mycket gemytlig stad må jag säga. Såg många inhemska tanter och foppatofflor. Man får ju passa på att ha lite kvalitetstid såhär när ens bästa vän drar till en annan håla:P

ja, men det var allt för dagen!

(här skulle det varit en fin bild på oss men så långt sträcker sig inte mina ambitioner just nu)

xoxo Daniel

Rudolf - Vilken stjärna alltså :)

"Ni skulle vara tysta bad jag vänligt om" eller "Vi komma, vi komma från pepparkakeland"

eller "Familjen" eller "Det var då själva faaaa... fantisktiskt vad den här bilen kan krångla"

eller "Jah!! nu ska vi hugga gran, Jah! nu ska vi hugga gran, jah! nu ska vi hugga hos en graaaan..yeah" eller

"Midvinternattensköld är hå..håårresande" eller "Ta lax, det är dyrt..eller gott menar jag" eller "..Borlänge" eller

"Om inte du öppnar nu så måste pappa göra det, och pappa måste göra det med våld" eller

"Lätt på tå, lätt på tå, alla går vi lätt på tå, lätt på tå, lätt på tå, men några går på hälen ända upp till Sälen, trallala trallala trallalalalalala"

Fy fan va bra säger jag bara! Peter Haber, tack för din underbara tolkning av Rudolf Andersson

(och nu vill jag inte att någon påpekar att jag skrivit fel i citaten.. För jag vet att det kan vara fel. Jag kan dem tyvärr inte riktigt ordagrant)



Karin

Huvudvärk

Tjena tjena!

Nu sitter jag i sängen och funderar på om man ska krypa ner i den eller masa sig iväg till Elin och Sunes Jul :P
Värsta huvudvärken bara slog till nyss och det är lite jobbigt men men..
I går var jag i alla fall med Jessica, och det var trevligt. Ingen huvudvärk där inte..Fast Jessica var lite förkyld.
Ska verkligen bli tråkigt att inte kunna träffa alla sen när man flyttat. Så därför ska jag passa på att umgås med folk hela veckan. I morgon ska jag också åka till Nossebromarknad med min far. Vet egentligen inte varför, men jag tänkte hänga med för att vara snäll. Pappa hade inte varit där på 20 år och ville tydligen se hur det såg ut nu så det blir väl till att kliva upp med tuppen i morgon då *suck*

Ja ja kanske borde åka nu ändå, om man har tur kanske huvudvärken försvinner


Karin

Jag vill inte

Hej!

Alltså vad är det för problem med mig egentligen. Jag fick nyss ett mail om nollningen i Hultsfred och jag börjar seriöst snart lipa. Jag är väl klart den enda som får en klump i halsen av ord som "Fyllekubbsturnering" & "shotcarneval"
Usch, varför har jag sådana problem med fester, att umgås med nytt folk och att ha roligt som de flesta antagligen skulle kalla det. Jag vet att man inte måste vara med på alla nollningsgrejor, men om jag inte är med kommer jag ju ses som den tråkiga. Hon den konstiga tjejen som inte vill vara med.. men jag är inte konstig.. Jag gillar bara inte samma saker som alla andra. Jag skulle mycket hellre vara hemma.

Inte nog med detta. Jag kollade nyss på vårt schema igen. För några dagar sedan så kollade jag det och då såg det ut som att jag inte skulle ha några föreläsningar alls typ, men nu har de lagt till mycket mer. Fy fan! Jag som trodde att jag kunde hänga i Smålandsstenar istället för i Hultan.. men så fel jag hade. Dessutom blev jag så glad eftersom det stod att vi var lediga den 13:e september och då skulle jag kunnat gå och få massage men nu visade det sig att vi har fullt upp den dagen. Jag slutar 15.30 och min massagetid är kl 16. Fy fan!! Jag bokade denna tid innan sommaren började och då var det den första lediga tiden hon hade, och nu kommer jag inte ens kunna gå. Helvete! Kommer ju aldrig kunna boka in en ny tid eftersom jag inte vet när jag är ledig.

Jag vet att jag gnäller men nu har ångesten verkligen landat! JAG VILL INTE PLUGGA! Varför i helvete gav jag mig in på detta. Känns så jävla fel just nu. Jag vill inte köpa alla jävla miljoner böcker. Jag vill inte kugga på tentan den 16:e oktober vilket jag säkert kommer göra. Jag vill inte flytta till Hultsfred, jag vill inte utbilda mig inom musikbranschen. Är inte säker på att det är rätt bransch för mig. Innan jag bestämde mig för att plugga så tänkte jag "Varför ge sig in på något man inte vet om man kommer gilla. Och slänga ut en massa pengar i onödan" sedan tänkte jag "Men om jag inte testar kommer jag säkert ångra mig"... Just nu känns det som att jag skulle lyssnat på magkänslan i börjar av sommaren och skitit i att plugga. Jag menar jag vill ju verkligen inte. Inte någonstans. Och jag har knappt aldrig velat heller. Jag gör det enbart för att jag vill ha ett jobb sedan.. För att jag vill ha pengar. Snälla gode gud gör så jag vinner 134546 miljarder så att kan slipper detta...för.. JAG VILL INTE LÄNGRE!!!!!!!!!!!

Karin

"Jag har svamp"

Tjingeling!

Sitter i min säng och försöker få liv i Erik (som vanligt) Fattar inte hur han alltid kan vara så jävla trött *suck*
men ja ja.. Nu har ännu en helg snart gått, och det är mindre än en vecka till jag ska flytta. (aaahjagvillinte,jagdör,snällalåtmigfåstannahemma,mammapappajohnerikräddamigjagvillinte)
Nä nu ska jag inte ångesta mig, nu ska jag skriva ett trevligt inlägg om helgens händelser.

Fredagen började med att Ewa kom hem till mig. Vi umgicks och lagade paj. Senare på kvällen åkte vi till Annie och firade henne eftersom hon fyllt 20. Vi åt god mat, såg på film och hade det jättemysigt :)
Får väl ta och slänga upp några bilder  från Annies :)

"Det ser ut som du har hatt på dig"








Kalla mig nörd, men jag tyckte det såg så gott ut så jag var tvungen att ta kort på maten





I går var jag och Erik ute och gick en promenad. Hittade 3 kantareller vid vägkanten och då fick jag för mig att vi skulle åka till skogen och plocka svamp, så vi tog med oss en plastpåse och drog till Lindveden.

Det var verkligen mysigt och vi såg både ekorrar och rådjur. Sen såg vi även en stor älgtjur. Jag sket typ på mig. Erik hade gått åt ett annat håll och jag skulle bara gå rakt och kolla efter svamp lite längre fram och plötsigt hör jag bara ett brak och framför mig står en älg. Det var visserligen en del träd i mellan oss, men jag dog typ ¨när jag såg alla taggarna och började skrika och sprang bort mot Erik. Älgen blev tydligen lika rädd han så det tog inte många sekunder innan han var borta.




Det blev en del svamp :)

Nä nu är Erik uppe, så nu ska vi göra oss klara för att åka till Överby.
Ha det fint

Karin

Eat you alive

Varför var denna för dåligt för att få vara med på den europeiska versionen av Neon då?
Jag tyckte inte det var något större fel på den



Karin

Värmeskydd

Förresten, kom på en sak som jag ska fråga. Är det någon av er som vet något bra värmeskydd. Något sprayvärmeskydd som man kan använda när håret är torrt? Mitt är typ slut, och man vill ju gärna kunna styla håret även när man inte har duschat.



Bloggande

Hej hallå!

Hittils idag har jag inte gjort något. Lär bli en riktigt slappardag idag.
Sitter just nu och kollar runt på olika folks bloggar. Typ flera storbloggares bloggar och andra på blogg.se:s listor.

Alltså egentligen, varför intresserar sig folk för andras liv som man inte ens egentligen vet något om eller känner. Och undra hur kul det egentligen är att gå från typ som vår blogg, en tönt blogg där man kan skriva vad som helst eftersom man vet att det bara är nära och kära som läser, till att bli en blogg som var och varannan har hört talas om och varit inne på. Undra om man skulle palla. Fatta va jobbigt det borde vara att vara känd, men ändå gött ibland, eftersom man kan få en del "makt". Tänk om typ vår blogg skulle bli stor, då skulle man säkert få massa erbjudandet på olika vis, och slutligen skulle man säkert kunna försörja sig med hjälp av bloggen. Fan va gött! Nu menar jag inte att jag skulle vilja ha massa töntiga erbjudanden och få massa saker och jobba med just bloggen. Men jag har läst om bloggare som blivit uppärksammade via sin blogg och fått andra jobb på grund av detta. Va gött liksom. Anledningen till att jag tjötar om detta nu är att jag är så trött på "vad ska man göra med sitt liv-ångesten"
Jag vet att jag kanske inte borde ha den nu när jag ändå har 3 års pluggande framför mig som förmodligen leder till jobb, men tänk om detta inte alls är rätt. I går kände jag sån jävla ångest. Kollade på kurslitteraturslistorna och det är 23 böcker (eller något sånt) som ska inhandlas om jag fattade det hela rätt, (vilket jag säkert inte gjorde men) och jag kände bara "ÖUUUOOOIHH!!!!! JAG ORKAR INTE!!!" Fan, jag ska seriöst flytta till malaysias urskog och börja leva som befolkningen där! Då behöver jag ju i alla fall inte tänka på alla västvärdsproblem.

Förresten, för er som undrar om Daniel dött eller varför han inte bloggar så kan jag meddela att han spenderar sina dagar med att måla huset. Det är även därför vi inte fixat den nya bloggdesignen ännu.

Nä nu ska jag gå och testa min nya (förhoppningsvis superbra) plattång och sen ska jag ut och gå så kanske jag bli på bättre humör!



Karin

Flytt

Tjosan i trosan! xD

Nu har jag nyss vaknat och gått upp från min madrass på golvet. Japp, så är det.. har ingen säng kvar. Inga möbler alls faktiskt (om man bortser från min lilla hörnhylla)
Vi flyttade ner allt till Hultan i går så nu känns det så vemodigt!!

Jag vill inte flytta, men det blir nog bra ändå.

Här är lite pictures från my place. De är rätt stökigt men vi höll ju på att flytta in. Lägger in riktiga bilder sen när allt är i ordning
(Mamma hade en tendes att komma med på alla bilder och hon blir arg om jag lägger upp dem, så vissa bilder på vissa delar av rummet kanske inte är så bra)


Köket :D


Taget från hallen. "Sov/tvrummet" är rakt fram och köket in till höger då








Min balkong :)







Lägenheten är väldigt sliten, och som ni ser är duschen rätt äcklig.. Fastighetsskötaren sa att hela lägenheten egentligen behöver renoveras, men det går ju inte nu när jag behöver flytta in.. Men jag är ändå nöjd att jag fick nytt handfat, ny toastol och ny spis :)/>

Karin

Finland <3

Terve!

Nu är man tillbaka i THN efter den lilla Finlandstrippen :)
Båtresan gick bra och vi hade skoj och åt gott. Vi vann även €15-16 när vi spelade på en spelautomat :)

På däck, mamma smygfotade när jag pratade med Erik

Vistelsen i Helsinki började väl inte så himla bra däremot, första dagen så gick vi bara i affärer och jag hittade inget snyggt. Den dagen var verkligen bara tröttsam och irriterande och dagen därpå var väl inte heller så himla bra. Det var fan tropisk värme i Porvoo så jag trodde att jag skulle dö. Alltså jag är ju verkligen inte något för sötsaker, men det var så varmt så jag var bara tvungen att köpa mango och jordgubbssorbet.


Det var i alla fall gott till en början.

Även om jag flera gånger var rätt trött och grinig under resan så har jag och mamma haft jävligt kul. Som tex när mamma och jag skulle ta ett kort på oss med min kamera och hon kläcker ur sig " Men kan du inte ställa den upp och sätta den på utlösning" Alltså fy fan va vi skrattade åt det.
Jag och mamma har verkligen kul i hop i bland haha

Konserten var helt okej, eller ja den var bra..men jag börjar känna lite "okej, jag har sett detta förut" men tro för allt i världen inte att jag är trött på att se NGT för det. Jag skulle fan nästan ge vad som helst för att få åka i morgon igen. Som mamma sa "Du blir verkligen lycklig av att se dem, VERKLIGEN LYCKLIG" och det stämmer nog. Får bara en massa massa energi och det är underbart. Det bästa med hela konsertdagen var nog ändå att jag fick se soundchecken och snacka lite med Jonne :)

Vi visste att de inte skulle spela förän sent den kvällen men eftersom jag och mamma bodde på hotellet där nattklubben låg bad jag henne att gå ner och checka läget och kolla vad man kunde äta för mat på hotellet. Klockan var väl runt sjutiden (Jag gick inte ner själv eftersom jag var osminkad och hade krypit ner i sängen med "pyjamaslinnet" på :P)
Strax efter att mamma gått ner kommer hon upp igen och bankade som en galning på dörren. När jag öppnade säger hon "Negative spelar för fullt där nere och övar eller nåt"
Så snabbt som jag tog på mig en klänning och  ett par skor har jag nog aldrig tagit på mig något. När vi kommer ner så står vi och tittar en stund men kommer sedan på att vi kanske inte ska stå där och glo så vi går till restaurangen som låg precis bredvid scenen och beställer mat. Fatta vilken underbar underhållning. Jonne flinade värsta mycket åt oss xD Jag kände mig som 14 igen för jag blev seriöst värsta skakig

Soundchecken

NGT började inte spela förrän kl 1 på natten och de höll på till halv tre.

<3 <3 <3


Antti <3 ..och de andra

Det var riktigt skoj, och vi sjöng alla för Jay som fyllde 27 den dagen.

"Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea Slammer, paljon onnea vaan"

Jag träffade även en dam vid namn Tuulikki (som kan ha varit närmare 40 xD)
Hängde med henne en stor del av tiden och hon var värsta snäll mot mig. Hon översatte det Jonne sa på finska på scen och hämta min kamera hos mamma och frågade saker åt mig och drog med mig till Jonne efter konserten (Eftersom jag själv inte är något påhoppade fan så hade jag aldrig gått fram själv så det var bra att jag var med henne)
Hon tog även detta kort. Jonne ser ut som en gris xD och jag är rätt svettig men vad kan man begära kl 3 på natten efter en konsert:P

Jonne - "I recognize you"
Okej, jag skämdes faktiskt lite, men det är ju kul ändå att han kommer ihåg att vi träffats tidigare och jag är glad över att han tackade mig för att jag åkte dit.

Nä nu ska jag väl inte trötta ut er mer. För er som bryr sig om NGT kan ni ju gå in på fejjan och kolla på bilder och om ni vill se alla bilderna så får ni bjuda in er till mig :P Fast jag har mest videoklipp eftersom jag aldrig får några snygga bilder. Så jag tackar mamma för att hon hänger kvar och fotade en del i alla fall:)

Nu ska jag ta en dusch! Bye bye



Karin

¡Buenos días!

Hola!

Vaknade för en stund sedan och har precis käkat lite lantchips (fy fan va onyttig jag är)
Erik sover fortfarande och hade det inte varit för att han skulle dödat mig om jag tog ett kort på honom, skulle jag göra det. Han ser så jävla avslappnad och söt ut :)

I dag ska jag och Erik ha en riktigt slappardag. Denny frågade i går om vi ville med på Crashdïet och Bullet i Helsingborg men jag är glad att vi sa nej. Visst hade det varit  lite kul att se Crashdïet, men det är ännu bättre att bara vara med Erik och inte ha något som helst att göra. Inga tider att passa eller nåt! Känns skönt eftersom vi varit i väg på en del det senaste.

Crashdïet

Ja, vad ska man annars skriva om.. jag brukar alltid komma på något att blogga om men just nu står det still. Är uttråkad. Har försökt väcka Erik i typ 40 min nu (ungefär lika lång tid som jag försökt få ihop detta inlägg xD)
Jahapp..kollade precis igenom min kamera nu och hittade gamla bilder från Oslo. Kolla va långt mitt hår va. Saknar det fan! Men det är ju åtminstone inte lika slitet nu.
Förresten nu kom jag på en sak, är det någon som vet om det är farligt att använda schampo för supertorrt hår om man inte har det. Tror väl inte det egentligen för lite extra näring kan väl inte skada, men man vet ju aldrig. Det kanske bli för mycket av det goda så att håret bli ledset och puttar bort näringen så att den inte ens vill ta upp det när det väl behövs (okej, de där verkar ju inte så troligt, men ja ja)
Tänkte att någon kanske vet.

Nä nu tror jag att jag ska sätta mig på Eriks balkong lite. Är så fint väder :)


Ha det så gött, och förresten. Som svar på kommentaren i förra inlägget. Visst, strykjärn är onödigt egentligen. Men mamma tyckte jag skulle ha ett så hon betalar och dessutom har jag märkt att man måste stryka mina små svarta shorts för annars blir de värsta knöliga.


Karin

Ullared

Hej hallå!

Nu sitter jag hos Erik och dricker Brämhultsjuice (med smak av blåbär och svarta vinbär.)

Jävligt god är den så jag tror nog att den kniper åt sig första platsen bland mina Brämshultsmaksfavoriter. Om ni undrar varför jag har sån koll på Brämhultsjucie så är det för att vi sålde det på BIT hehe
Jag köpte jucien när vi var på Gekås i dag (Japp, vi var där igen) och den kostade bara 20 spänn för en liter. Lite skillnad från BITs 38 norska för en halvliter eller vad det nu var. Men men det är ju lite skillnad på vart de sälj också. Är ju alltid dyrare på matställen
På Gekås inhandlade jag även ett strykjärn, leggings, pappersnäsdukar, lim, tennisbollar och tuggummi. Det blev faktiskt inte så mycket trots allt och jag fick det kortaste Gekås kvittot ever :)
Det bästa med hela trippen var att jag såg Morgan från lagret. Har ni sett kanal 5s "Ullared" vet ni ju vem det är :D


Jag tänkte frågat honom en sak för jag letade efter en hink, men blev så skrattig så jag kunde inte med :P

Okej, detta var det mest meningslösa blogginlägg på länge haha

Karin

Hemmagjorda langos

Hejsan svejsan!

Nu var det hela två dagar sedan jag bloggade sist (höhö), men annars tycker jag att jag fått i gång det där med bloggandet. Så vad var det då som gjorde att jag inte bloggade i går? Jo det var så att jag spenderade min dag med Linda :) Först käkade vi macka på mejeriet...



..Och efter det gick vi en promenad ner till fallen och slutligen hamnade vi hemma hos mig med hyrfilmer. Mysigt mysigt! :)


I dag har jag också hunnit med en del. Jag har målat mina stolar som jag ska ha i Hultan och varit på Eriks hjälpen i VBG och köpt ett bord.
Sen har jag varit hos Åsa på langoskväll också. Vi hade jättetrevligt och det blev jättegott. Jag har inte ätit langos tidigare så jag kunde ju inte avgöra om hemmagjorda blev godare eller inte, men alla de andra sa att de var asgoda för att vara langos :) Jag glömde tyvärr kameran vilket är synd för våra langos var helt klart värda att visa allmnheten :P

Nä nu är det sängen som gäller för i morgon ska jag måla bord.
Bye bye


Karin

Muffins och goda vänner

Tjoho!

I dag vaknade jag verkligen på fel sida, men efter många om och med blev dagen lyckad ändå :)
Först gick jag och mamma en lång promenad (skööööönt) och sen var vi så onyttiga och bakade muffins. Blev så himla fascinerad av mamma och hennes elvispning. Värsta Harry Potterstyle.
Titta, den vispar av sig själv.


Så fina blev mina vinbärsmuffins :D


Sen bar det av in till stan för att fika med det gamla 2:9,2 tjejerna + Annika och Jossan. (2:9,2 är högstadietklassen för er som inte vet) Det var riktigt trevligt :)
Snodde en bild från Nathalie för att visa exakt hur trevligt det var


Ja jag började skratta precis när hon tog kortet. Lägg även märke till att min arm nästan ser lika bred ut som mitt ansikte xD

Sen när Natta, Jossan, Annika och Ewa dragit sig hemåt åkte vi, Daniel, Anna och jag hem till mig och fick senare sällskap av Patte. Verkligen kul att få höra det senaste om allt och alla.
Alltså det känns nästan som gamla tider igen. Först träffade jag det ena gamla gänget i lördags och så blev det det andra gamla gänget i dag. Gud va jag känner mig som 15-16 igen...men jag gillart!

Karin

Natt

God morgon folket!

Kom nyss hem från Elins 20årsfest! Mycket mycket trevligt må jag säga :) Var jävligt nice att träffa de gamla goa gänget :) Mycket trevlisch!! Men något som var ännu bättre var att jag cyklade hem. Först slog jag följe med Åsa :) och sen cyklade jag hela vägen hem utan att vara rädd för varken spöken och demoner! (Fast jag var lite rädd för älgar, men ändå) Coolt värre liksom! Det var verkligen skönt att cykla i regnet (för det regnade rejält) och bara njuta av ljudet från cykeln..eller ännu bättre när jag cyklade över bron. Som ni alla vet (eller ialla fall de flesta) så är bron över järnvägen hem till mig jävligt brant så när man kom upp var man riktigt anfådd och det var så gött att bara lyssna till sina egna andetag. Andetagen, ljudet av regnet mot elledningarna och cykeln mot grusvägen. Oslagbart! Fan va skönt livet är i bland :D Just nu känner jag mig så lycklig.

Tog inga bilder i kväll, men de lär säket dycka upp något på facebook från någon annan men jag bjuder ändå på en regn bild från min otroligt (sa jag att det var jävligt nice att cykla ;P ) underbara cykeltur

Japp, blöt är jag!

Måste även tacka älsklingen för att han jobbade i veckan och satte upp lampor i ladugården :D Var jävligt gött att kunna ställa in cykeln med en gång. Fattar seriöst inte hur vi överlevt utan ljus i ladugården innan.


Karin