Hur kul är det?

Moi moi!

Alltså jag är ju verkligen ingen partymänniska, eller iaf inte på samma sätt som alla andra är. Därför jag har funderat lite...

I fredag var jag på 20-årsfest (och iaf människan som hade den någon gång skulle se detta så menar jag inget illa. Skitbra fest egentligen) och jag hade sådär måttligt kul. Först var jag inte alls på något lära-känna-nytt-folk-humör och eftersom jag typ inte kände någon blev det ju rätt dumt. Sen så drack jag nästan inget, som vanligt eftersom jag inte gillar att dricka, och sen så gillade jag inte alls musiken. Ganska misslyckat med andra ord.

Väldigt många unga verkligen älskar att festa, det är ju typ det bästa som finns enligt deras mening, men vad är det då som gör det så himla roligt. För egentligen, hur kul är det att springa runt och dansa i samma rum i flera flera timmar. Visst det kan väl vara kul att flumma runt i bland men det är ju inte de folk säger att de älskar, utan det är ju att festa. Det är ju inte alls lika många som älskar att dansa runt nyktra..eller?

Det är alltså alkoholen som gör att det blir så himla kul, att man vågar släppa loss, och då kan man ju undra varför man inte dricker oftare egentligen. Om livet blir så himla kul då liksom.. men ja jag vet.. det är ju för att det inte är nyttigt och för att man inte alltid vet vad man gör, men ändå. Någon borde typ forska i det och komma på något som ger samma effekt som alkohol gör, men ändå inte är farligt..

Det jag egentligen ville säga är att festa utan folk man känner, typ helt nykter och med riktigt kass musik verkligen inte är något att älska. Ungefär lika tråkigt som att dammsuga, (okej jag överdriver)
men på tal om att dammsuga.. tänk om man skulle sätta på lite musik, bjuda över lite kompisar och ta några drinkar och sedan börja städa. Det kanske inte skulle bli kliniskt rent, men fatta va roligt det helt plötsligt skulle bli...

En tanke bara...



Karin

denna bjuder jag på..

denna bjuder jag på..

Boooring!

Alltså, just nu har jag något så groteskt fruktansvärt tråkigt! Har verkligen ingenting att göra just nu, det är tur att internet finns annars hade jag hoppat ut genom fönstret eller något.

Det faktum att halva bekantskapskretsen är och partar i Karlstad gör ju inte saken bättre. jaja, jag ska inte klaga, Jag vill ha jobb, mer jobb! Jag har konstaterat att jag fan inte pallar att få syslolös, jag måste jobba annars får jag panik.

jag har nog damp trots allt. Det är det och ett DNA test jag måste kolla upp under mitt liv.

See ya bitches!


I <3 mat

Som alla vet så är jag ett matvrak med ett bottenlöst hål till magsäck. Men jag har verkligen konstaterat att jag antagligen blir hög på mat eller något, samt att jag ÄLSKAR mitt jobb, man får mat!!!

jag måste ha hittat drömjobbet (näst efter provsmakare möjligtvis), idag traskade jag hem med tre skinkmackor (ootroligt mycket godare än vad det låter som) och en halv (stor) limpa. High five för det när man är här för att tjäna pengar.

De andra tycker nog jag är lite tattig (är inte upp på den nivån än då man kan börja sno muffins och shit) men jag vandrar hem rak i ryggen med min brödlimpa hårt i min famn!

Jag kommer vara lycklig i alla fall fram tills imorgon!

P.s fick mitt D-nummer idag d.s


Jaaaaaaa..

..g är glad :D

Eller jag vet inte.. men Musik och eventarrangörsutbildningen får starta igen! :D Nu gäller det bara att komma in också..och det kan nog bli ett helvete men ja ja.. får väl hoppas på det bästa :) Är ändå sååå glad att jag i alla fall har en chans att söka nu! Förhoppningsvis kanske jag bor här om ett halvår då :)


Om det inte blir nyköping så kommer jag väl gå i Hultsfred så jag har ju en plan B och det känns ju skönt

Ciaooo!


Karin

mitt liv vilar i skatteverkets armar!

och det gillar jag INTE!

För de som inte har koll (eller mindre koll än vad jag har) behövs skattekort och norskt personnummer i detta land.

Det känns lite som Pettson och Findus pannkakstårtan. Jag kan inte få min lön för jag har inget norskt bankkonto och jag kan inte få ett norskt bankkonto för jag har inget norskt personnummer. Samt att om jag inte lyckas få ett personnummer snabbt nu måste vi betala 2 månadshyror i förskott på lägenheten. Det svider inte i plånboken; det är tredje gradens brännskada i plånboken! 

men men, jag ska be till en grupp högre makter (iaf högre än skatteverket) och hoppas på att det än en gång kan lösa sig snabbt och smidigt.

Usch för att vara invandrare i ett byåkratiskt samhälle!

over and out!

Lite orolig

Hallo!

Alltså jag börjar bli riktigt orolig nu inför flytten till Norge. Jag är verkligen för feg för sådant här! Det är ganska pinsamt men olyckligt nog sant :$
Alltså egentligen är det ju ingen stor grej. Det tar typ 3,5 timme eller nåt hem så det kan ju inte vara så farligt.. men ja.. är superrädd. Jag är rädd för att det inte ska kännas som hemma och rädd för att jag kommer längta sönder efter familjen och Erik.
Egentligen borde jag väl inte sakna Erik för jag är ju van vid att ha ett distansförhållande, men det jobbiga är att jag tror att jag kommer sakna honom mer än vanligt iaf. I och för sig kanske det beror på att jag inte kommer kunna åka hem till honom och hans familj på flera månader (vilket för övrigt kommer bli riktigt tråkigt för är ju ändå van att träffa dem lite titt som tätt) men ändå. Fan att man ska vara så feg som jag är..
Sen är jag jävligt orolig över att jag inte ska få något jobb heller. Tänk seriöst om ingen vill ha mig! Va fan gör jag då?! men men jag är väl bara lite flyttnojjig eller nåt. Det blir nog bra till slut.. Det blir det ju alltid.


Titta Daniel vad jag gjorde idag för att jag hade tråkigt. Var det inte du som sa att jag skulle ha en sådan här rosettfrisyr. Man känner sig ju fan som Mimmi Pigg :P

Karin

apartment

jag sa ju att det skulle uppdatera mer, och jag är en man som håller mina löften.

Nu är lägenhet fixad, snygg som bara den och ligger bra till. Det firar vi med en nostalgibild och Cola


Halli Hallå!

jahapp, då har man vart i Oslo i lite mer än en vecka. Tänkte att det kunde vara bra att uppdatera (efter viss påtryckning) mänskligheten om vad som händer i denna stad. Så ah, sätt er tillrätta för detta kan bli långt.

Kom hit förra torsdagen, med viss ångest och vemod, spenderade sedan helgen med att hyperventilera över att allt bara skulle skita sig, jag skulle bli ruinerad och återvända blottad och sargad till Sverige. MEN..så blidde inte fallet. Jag började söka jobb i måndags och fick jobb i tisdags, då känner man sig rätt bra. Har förövrigt döpt detta fenomen till att "göra en Sanna" (de invigda förstår innebörden)

Så ja, nu jobbar jag på en afrikans restaurang vid namn Springbok. Folk är trevliga, glada och pratar engelska, min "lärare" är dock ganska diktatorisk, men jag tror hon tycker om mig innerst inne. Det är stressigt som as, och i nästa vecka tror jag att jag ska börja få egna skift, vilket innebär att jag blir ensam i köket. Gud hjälpe mig!

För övrigt så letar jag lägenheter, var å visning igår och ska på en idag , och det blir antagligen någon av dessa två.

I nuläget bor jag hos Tore Haug, en trevlig gubbe på många år (hur många vill han inte svara på). Tore är dock lite senil, han har glömt nyklarna i dörren typ sex gånger på mindre än en vecka. jag delar rum med en fransyska vid namn Kim, hon är trevlig och vi brukar sitta och dra skämt om Tore och hans hund. Med oss bor även en polack som jobbar natt, så han ser man inte så mycket av.

Ja, det var en kort resume av vad som hänt hittills. Mer uppdatering kommer förhoppningsvis snart!

haj haj bambutipaj

P.S. texten blev kursiv, vet ej hur jag ändrar det d.s.

Svårt med html

Alltså fan va svårt det är med designen när man inte kan något om html-koder..men men..det får duga såhär för i kväll. Får försöka pyssla mer med det en annan dag.


Karin

Tjoooooohooooooo!

Nu är tidernas största, bästa och vackraste blogg skapad! Bli vår trogna läsare eller skit i det!

Dina tillgivna vänner

Kak & Donk

 


RSS 2.0