Ledig dag

Jaha.. Då kanske det är på tiden att man skriver något igen. Alltså det här med att blogga är nog inte min grej. Jag trodde ändå att man skulle ha en del att skriva om eftersom man inte har sina när och kära att tjöta med här i Oslo, men fan.. Jag har ju inget att skriva. Fan va meningslös vår blogg är egentligen xD

Ja ja, får väl ta och berätta lite om min dag nu då ( för det är väl sånt man ska skriva på sin blogg.)
hmm.. jo dagen började med att jag gick upp och gjorde mig iordning inför ännu en dag på jobbet.
När jag väl stämplat in och tagit emot ett par kunder säger Marie något stil med " Hej Karin, är inte du ledig idag?" Jag kände bara "Neeeeeeeeeeeeeeeeej, jag har väl inte kollat fel på schemat" men självklart hade jag gjort det.

Alltså vi har ett schema som är ett A4 stort, och vi är ju typ 10000000 som jobbar så rutan där ens namn står på schemat är inte större än storleken på en halv knapp på ett tangetbord. Och sen så ska man ju avläsa det som står under ens namn, och det värsta är att det inte står tider, utan det står typ 9b och 22 och sådant och sen så måste man kolla längst upp på schemat vad dessa koder betyder för att veta vilka tider det är man ska jobba. Inte konstigt att det blir fel. I omklädningsrummet i morses mötte jag Linda och hon hade tydligen varit på jobbet kl 6 i morses för att hon trodde att hon började då,vmen det visade sig att hon började 12 istället. Fatta va surt det borde bara kännas. Jag är ändå glad över att det inte var lika illa för mig

Ha det fint!



Bilder

Här kommer några av Annies bilder från hennes vistelse :)




Utanför vår lägenhet


Daniel gör någon bandning som skulle vara bra mot hans förkylning.
Blandningen innehöll Coca-cola, vitlök och apelsin :P


Åh vilken vacker miljö det är i vårt område xD


Min och Annies kvällspromenad


Jag in action på jobbet


Innan Annie skulle åka hem




Karin

Finfrämmat

Hej!

Jag ska strax kila i  väg till jobbet men tänkte bara uppdatera bloggen lite först. Var ju typ tusen år sedan! Vad har då hänt sen sist..hmm.. inte mycket förutom att vi har haft finfrämmat från Trollhättan :)
Annie har varit här i ett par dagar. Så himla skönt att få träffa någon annan än bara Daniel och de på jobbet. Hoppas verkligen hon har tid att komma hit upp igen!

Nä nu måste jag gå, lägger upp lite bilder från de senaste dagarna senare.

Hadet!


Karin

vinnaren 2010, bra eller anus?

Jaha, då var årets melodifestival över. Någon som känner att det var lite töntigt när Anna vann? Typ: oj, jaha, jaja vi säger väl så, öööh Grattis! Tycker Saade borde vunnit, men Salem är ju för go alltså! Vad tycker ni svenska folket (eller ett par stycken iaf)vann rätt låt? Och för övrigt VARFÖR är pauslåten alltid bättre än alla andra bidrag. Jag menar tingeling, hallå, vi hade ju lätt vunnit hela skiten med den. Och årets version av La voix var ju fruktansvärt mycket bättre än alla låtar i år och orginalet. Jessica tippsade mig btw om att jag i år kan rösta på Sverige i Eurovision i år, den ni! Känns ju som detta var igår, INTE ett år sedan. :S

Titanic

Hallo!

Nu ligger jag i sängen och borde väl egentligen sova (Fast å andra sidan börjar jag inte jobba förän kl 15 i morgon så jag ska ju inte upp tidigt, men ändå liksom.)

Alltså jag blev så glad idag. Fick mail från Musik och eventarrangörsutbildningen i Nyköping där det stod

Hej Karin,

tack för din spännande ansökan som

kom idag. Ser fram mot att träffa dig

under intervjudagen, kallelse kommer

efter slutdatum för ansökan 15 april.

 

Vänliga hälsningar

Eva S



Jag trodde först att de valde ut folk som fick komma på intervju och då hade jag ju nästan varit bra, men som jag fattat det nu verkar det som att alla får komma på intervju och då kanske mina chanser fortfarande är små.. men ändå liksom. Det känns ändå som man i alla fall är ett steg närmare nu :)

Tidigare idag (eller i kväll) har jag och Daniel legat och lyssnat på nostalgimusik, alltså sådant vi lyssande på i 13-16 år åldern. Fy fan va vi saknar den tiden!! Vi har även lyssnat på "My heart will go on" och " Hymn to the sea". Det är ju så att man vill gråta va fina de är. Jag fattar liksom inte riktigt vad det är som gör att man älskar dem så, men det kanske kan beror lite på hela Titanicgrejen..och på Jack. Alltså jag tycker inte Leonardo är så himla nice som sig själv, men som Jack är han bara så bäst. Man kan ju bara inte låta bli att vara kär i denna underbara rollkaraktär!!




Karin

Första gången vi bloggar ihop

(Detta inlägg kunde inte publiceras i går natt eftersom vårt internet är fucked up.. men ja ja..vi publicerar väl det nu istället då)

HAJ! xD

Nu är vi övertrötta!

Jag, Karin smakar lök och har innehar ett thaihora-kort. Daniel har morotbrödsproblem och fett hår.
Daniels brödproblem är allvarligt. Han mår så dåligt att han ej orkar klä av sig innan han ska sova. Karin har ont över allt och har skrattat mer i kväll än på mycket länge.

Lägenheten är riktigt rutten, bör saneras vilket vi ska göra.. i morgon.

Pernilla Wahlgren är schlager och Jessica A är inte mager.
Dolf är inte fager och Daniel ej Kalle Moraeus tager. Karin är svager och har Springbook bröd på lager? Om detta det kommer skrivas många "sager"
Tack för mig- Karin Pager

Daniel säger:  God natt


Här är kvällens låtlista

- Ulla-bella Rap



- Ronja remix




- Wig wam - do ya wanna taste it


- Johanna Grüssner - sjörövarfabbe

(Vi har tyvärr ingen video)

Tredje dagen på jobbet

Hallooo! :)

Idag är jag glad efter min tredje dag på jobbet. Alla min arbetskompisar blir så förvånade när jag säger att jag bara jobbat tre dagar ännu, så jag tar det som ett tecken på att jag är duktig och har snappt upp det mesta.

Tiden gick ganska fort idag så det var bra :) Något som är mindre bra är att jag får så himla ont i fötterna av att springa runt hela dagen. Hatar fan mina breda onormala fötter >_<

Men men, nu ska jag mumsa (eller ja, mer slafsa) i mig resten av min tacoköttfärs och pasta. Ni får ha det super och tack Sofia för dina stärkande ord. Är skönt att folk stöttar mig och extra skönt att höra från någon som vet hur det känns.


Det kanske inte ser mycket ut för världen, men fan va gött det är alltså!!
 


Karin

Best In Town

Hej!

Eftersom ingen mer än jag och Erik verkar fatta det otroligt roliga med Helge så får jag väl ursäkta mig för det inlägget och skriva om något mer normalt. Mitt jobb! :P

Jag började ju i måndags och när jag kom hem vid sju var jag så trött att jag inte orkade blogga. Sen i går så funkade inte internet så då kunde jag inte blogga av den anledningen.

Men i allla fall. Jag jobbar ju nu på stället BIT (Best In Town) och vi säljer espressodrycker, sallader, baguetter och lite sådant.  
Första dagen fick jag upplärning halva dagen och sen var det bara att börja ta emot kunder. Det var ganska svårt eftersom det var mycket att tänka på samtidigt som allt skulle gå snabbt. Att göra espressodrycker är fan sjukt svårt. Är jättesvårt att få mjölken rätt, men ja ja.. Jag tror att jag har sålt flera som egentligen inte är säljbara xD. Mina arbetskompisar är trevliga och väldigt hjälpsamma, och det är ju skönt det i alla fall :) Men jag vet seriöst inte hur länge jag orkar stanna ändå. Längtar fortfarande hem som fan till mina nära och kära :(

(Har förresten lyssnar på NGT's nya låt två gånger nu Annie. Första gången gillade jag den knappt men nu andra så börjar den faktiskt bli bra :P Ska skicka länk så fort jag vet vart man kan lyssna på den.

Edit: Du kan lyssna lite på den här Annie http://www.myspace.com/negative)

ha det bra

Karin

RSS 2.0