Good old days

Tjena!

Nu är det alltså den sista dagen i juli. I morgon kan jag inte längre säga "men jag börjar inte skolan förrän nästa månad". Shit alltså, tiden går för fort. Jag vill inte börja plugga! Har fått värsta ångesten igen över det. Jag vill vara liten igen, åtminstone en tonåring som går på gymnasiet. Daniel var här en stund i går kväll och då sa han att han skulle försöka få jobb här hemma men om inte det lyckades så skulle han tillbaka till Oslo, men Oslo är ju inte för alltid. Vad ska han gör sen liksom? Samma med mig, visst jag har tänkt att plugga men när jag är klar med det så måste jag ju hitta ett jobb inom den branschen och tänk om jag inte gör det.. Vad händer då med mig? Eller tänk om utbildningen visar sig var helt fel. Va fan gör jag då? Egentligen borde jag väl inte vara så orolig över livet, men jag kan inte låta bli. Jag och Erik pratade om det för några dagar sedan, och vi kom på att vi har för bråttom med allt.
Man borde ta det lugnt och bara ta en dag i taget.. men jag har bara så svårt för det. Varför måste det vara så?

Några bilder från förr.  När man var glad jämt och egentligen inte hade några problem












(Tror alla bilder är sparade från Anna Ks bilddagbok, kvällen då jag och Daniel tänkte tillbaka på livet och grät över nutiden med dess vuxenproblem)


Karin

jaaa..

vi vet att bloggen ser mongolid ut, men vi håller på och testar massa grejer så nu får den se ut som den gör tills vi fått i hop det hela

Tomt

Hej på er!

Erik har precis åkt och jag måste erkänna att det känns jävligt tomt redan. Även om vi inte umgåtts dygnet runt den senaste veckan när vi varit hos varandra så känns det ändå tomt nu.
Det har verkligen varit skönt att få vara med Erik länge och jag märker bara mer och mer hur jävla bra vi passar i hop :)

I går var jag och Erik på Överby. Vi köpte massa snygga saker och det blev så många kassar att vi knappt kunde bära dem. För Eriks del blev det en mikro, grytlapp, grytvante, badlakan och kökshanddukar så bilen var riktigt fullproppad när han åkte hem. Jag kom på det att bilen säkerligen måste väga lika mycket nu som det gjorde när vi åkte upp i lörsdags, fast att jag inte åker med tillbaka :P
Jag själv köpteockså en del i går. Det blev några kökshanddukar, en väska till min kamera, en ny digitalbox till mamma och dessa

(Det är skosnöret som sticker upp ur skon i fall någon undrar :P )

(Sen så måste jag svara på Jessicas kommentar igen :P Ja, snälla kan du inte fråga dem om de vet hur jag ska göra med texten )

Karin

FAN!

Shit, satte mig precis vid familjens dator och upptäckte det här


Okej, det syntes inte så väl på bilden men texten på bloggen ser helt cp ut på den här datorn. Antagligen för att den har en annan upplösning/storlek (eller vad det nu heter) än va min dator har. Har inte tänkt på att texten kan se cp ut för vissa eftersom den alltid sett normal ut för mig.. *suck* Nu måste jag ju försöka fixa detta. Fy fan! HUR GÖR MAN!?!

Karin

Finland <3

Hejsan svejsan!

(Måste bara börja med att svara på Jessicas kommentarer.
Tack för att du skrev det där om Negative och London. Känns mycket bättre nu :)

Haha sen så ska vi fortfarande ha vanlig toa, men sättet vattnet rinner ut på är mer miljövänligt eller nåt, och sen får vi inte spola ner vad som helst längre heller. Typ vissa rengöringsmedel och sånt.. Fast egentligen vet jag inte riktigt hur det fungerar men det ska i alla fall vara en miljövänligare variant.
)

Just nu sitter jag och mamma och planerar och försöker boka Finlandsresan. Japp, det blev Finland. Lyssnade på Jessicas råd och det känns bra :)

Mamma och jag sa att vi kanske kunde ta London senare i höst och då kanske hela familjen kunde åka istället.
Mycket bättre liksom. Det enda som inte känns så bra är att jag måste gå på konserten själv. Visserligen har jag gjort det förut (och jag älskar det), men då har det varit i Tyskland. Då undrar ni säkert vad som är skillnanden, men det är en stor skillnad. I Tyskland känns det som att det inte gör något om man är lite mobbad men i Finland lär man få en del blickar och folk lär bete sig annorlunda mot en . Men men, det är värt det. Vill ju verkligen se dem så.


Men nu måste jag sluta skriva. Mamma får cpryck på mig för att hon inte tycker att jag engagerar mig tillräckligt.

Ha det gött


Karin

Tjing Tjing

Halli hallå!

Nu har jag nästan precis gått upp och är seg som fan. Mådde riktigt dåligt i går också, så jag gick och la mig tidigt så det är la därför jag är seg. Har sovit för mycket liksom.

Trippen till IKEA igår var väl rätt lyckad. Förutom att tv-bänken Eriks skulle köpa inte fanns :(
Jag köpte inte så jättemycket trots allt. Bara lite småplock som jag behöver inför flytten. Har ju redan det mesta så det fanns inte så mycket som jag ville köpa.


Det blev en tvättkorg, en glasskål, en tandborstmugg, en burk, en papperskorg, ett servettställ och ja.. en vattenkanna. Jag vet att IKEAs vattenkannor är de fulaste världen någonsin har skådat men jag måste ha en vattenkanna och jag har liksom letat i eveigheter efter en snygg, men det är omöjligt att hitta någon till rätt pris..Så ja, tänker nöja mig med 9kronerskannan så länge!

När vi kom hem i går såg jag knappt röken av Erik mer på hela dagen. Det är nämligen så att vi håller på att göra om vårt avloppssystem till ett mer miljövänligt (och tro inte att vi gör det frivilligt, min pappa skulle aldrig komma på att göra något miljövänligt om han inte måste) och de höll de på att gräva med grävskopa och grejja på gräsmattan.. Eftersom Erik är en liten arbetsnörd drog han på sig arbetskläderna och började hjälpa till med en gång. Jag fick leka fotograf var och varannan timme och dokumentera det hela. Ganska tråkigt motiv att fota men det var kul att använda min nya systemkamera (en Nikon D90) som jag äntligen köpt för mina pengar jag fick när jag fyllde år.


Både älsklingen och min bror hjälpte till :)


Det blev dock inte bara arbetarmotiv :)


Visst har vi en fin gräsmatta hehe

Karin

London eller NGT

Hallå hallå!
Nu ligger jag i sängen och mår illa. Har nog inte ätit speciellt bra de sista dagarna så det är nog därför min känsliga lilla mage är jobbig (varför nu i helvete jag berättade det xD) men ja ja...

Erik är här nu :) Jag har varit nere hos honom sen i onsdags och i går åkte vi upp med Eriks bil, Elfen som vi så snyggt döpt den till på grund av registeringsnumret.
I morgon ska jag och Erik till IKEA. I onsdags var vi på Gekås och i Malmö och köpte soffa så snart är vi både helt flyttklara :P (Nej vi ska inte flytta i hop, men båda ska flytta)
Jag har väl egentligen inte råd att åka till IKEA i morgon men Erik vill ju. Fast jag kommer ju säkerligen köpa en massa jag med *suck*
Borde verkligen spara pengar, dels inför pluggandet eftersom jag inte vill behöva låna och dels för att jag och mamma har planerat att åka till London. Vi har visserligen inte bokat än, och det är faktiskt lite dumt eftersom jag därför börjat fundera på Finland istället. NGT-abstinensen som spökar :/ Egentligen vill jag verkligen åka till London eftersom jag aldrig varit där, men en konsert utanför Helsinki med Negative skulle verkligen stilla mitt NGT-sug och det vore bra. Gud va irriterad jag bli på mig själv. Kan ju aldrig bestämma mig för något!!  (Och nu vill jag inte ha några "men du måste ju välja London före NGT"-kommentarer för jag vet att jag är sjuk om jag åker till Finland istället.)

Nä nu väntar min mor i köket med en kortlek redo.

Cio! / Karin

Hultsfred

Tjohej!

I dag har jag tillbringat min tid i Hultsfred på jakt efter lägenhet. Jag har nu officiellt bestämt mig att jag ska börja plugga. Vi kollade på två lägenheter, en etta och en två, och jag fastnade för ettan, så den ska jag ha :) Den ligger så centralt det kan bli i LILLA Hultsfred (Alltså ni ska bara veta vilken jävla håla det är) så det är verkligen inte långt tilll varken coop eller tågstationen :)

På vägen hem åkte vi till bullerbyn för att ta en titt, dock vi gick aldrig ur bilen för det var massa folk där.
Men ja.. fick i alla fall en (jävligt kass) bild på de små husen :)


Okej man ser inget xD men de röda husen bakom träden är i alla fall norr,mellan och sörgården

Sedan åkte vi vidare till

och vart ligger det då undrar ni och det undrar jag med xD
Nä men det låg någonstans, in på någon jäkla väg som var lång som fan(vi körde visserligen lite fel först så det kanske var därför den kändes så lång) men ja.. vi åkte i alla fall dit för att pappa ville se detta ställe eftersom det bor en liten speciell gubbe där som kallas "Hästmannen". Han lever precis som man gjorde förr och han har inga moderna saker som t ex bil. Han lever i princip utan pengar, han odlar sin jord som man gjorde förr och hans bästa vänner är hans 3 hästar.
Alltså egentligen borde nog alla ta efter hans sätt att leva. Verkar vara så fridfullt :)

Efter trippen förbi the horse man var pappa nöjd och då kunde vi äntligen bege oss hemåt för att åka till veterinären med Ville som  tydligen blivit huggormsbiten i halsen :(

Min stackars lilla goskatt!! Tycker så synd om honom! Fast han har fått medicin nu så det han bli nog snart sitt gamla jag igen.

Nä nu måste jag göra något vettigt!

Ha det gött

Karin

NGT-abstinens!

Jag vet att ingen jävel bryr sig men jag måste bara få bli 14 igen och dö och dreggla lite!

Just nu vill jag inget hellre än att se Negative! Jag har sett dem en eller ett par gånger per år ända sedan år 2004 (2008 blev det 3 gånger på 4 månader. Det blev LIITE mycket) men i år har jag inte hunnit se dem en enda gång :( Det gör mig fan ledsen för jag måste se dem någon gång per år. Är verkligen rädd att jag inte kommer hinna se dem innan 2011 rullar i gång och jag får nästa lite panik, typ värsta tvångstankarna att jag bara måste se dem (Okej det där lät rätt creepy, men det är sant fan o_O)

Slänger upp några bilder från deras facebooksida. Jag diggar verkligen Jonnes skylt "Shave the pussy" xD


Alltså folk kanske inte fattar hur jag kan vilja se detta band år efter år, men att gå på konsert med dem är inte som att gå på vilken annan konsert som helst. När man ser NGT är det annorlunda. Det är inte bara själva konserten som är grejen utan det är så mycket mer. Det gör inte att förklara men NGT är min tonårstid och jag kommer alltid ha en speciell kärlek till dem.
Nu för tiden lyssnar jag inte direkt på så mycket musik och när jag väl gör det så är det inga speicella band eller så som det var förr. Jag tycker knappt ens NGT's nya skiva är så bra, men ändå betyder NGT och deras musik så jävla mycket för mig.
Hoppas verkligen inte Waner Music kommer förändra Negative utan att jag kan fortsätta att få uppleva "mina" killar på samma underbara sätt som jag alltid gjort.

Karin <3 Negative

Detta videoklipp är verkligen lika med lycka för mig. Sista låten på en otroligt bra spelning. Youtube dödar dock kvalitéen lite och jag kunde inte så still på grund av lycka och klappande folk runt om kring.. men ja... Den som känner för det.. Titta, Tänk "va faan?" och Förstå "detta är livet för Karin" :)




Moi moi!

Tjohi!

Tänkte att det kanske var tid för ännu ett inlägg eftersom jag märkt att vår besökarstatus faktiskt går upp när man skriver (surprise surprise)
Nä men det är väl kul att någon vill läsa så här kommer ännu ett inlägg om absolut ingenting :D

Jahapp..vad har jag då haft för mig idag..inte så mycket direkt. Har gymmat och hjälpt mamma i trädgården och sen så har jag borstat Murre. Både Johns grönsaksland och Murre blev jättefina :D



Nä nu har jag inte tid att sitta här. Ska äta, men jag kommer tillbaka

Stay tuned :)

Karin

Ful header

Hallå igen!

Nu har jag ändrat designen lite. Tyckte den andra var för dyster. Har dock inte hunnit fixa någon fin header ännu, utan jag slängde bara ihop något för det såg så tomt ut utan (och jag ville verkligen ändra designen idag så det var därför jag inte väntade till jag gjort en bra header)
Så om det är någon som läser denna blogg och undrar varför headern är så ful så säger jag bara "Lugn, jag ska fixa en bättre"

Karin

Hallåååååååå

TJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

NU ÄR JAG ÄNTLIGEN TILLBAKA :D (Erkänn att ni saknat våra otroligt intressanta inlägg)

Idag har jag varit och fikat med Sandra :)

(Måste bara lägga upp bilden Sandra tog bara för att bloggare alltid lägger upp fikabilder xD)


Måste säga att det var mycket mycket trevligt att träffa henne igen :) Var ju fan typ ett år sen sist så vi hade en del att ta igen. Espresso House blev tack vare oss några (eller ja enligt mig ganska många) kronor rikare, men jag måste säga att juicen var riktigt god :D

Vad har mer hänt sen sist jag bloggade då undrar ni. Egentligen har det inte hänt mycket. Jag har hjälpt mamma att plocka/röja/städa bland alla skit på vår nedervåning. Sen har jag varit på Sweden Rock

))

Sen var jag i Nyköping på intervju inför en utbildning jag ville gå.(Kom dock inte in)
Två dagar har jag spenderat med Ewa och Annie i Annies stuga i Fjällbacka.
Jag har även hunnit med att träffa andra man inte umgåtts med på länge. Vi grillade tex hemma hos Elin en kväll och jag har till och med redan badad två gånger i år (mycket för en som hatar att gå i bikini)

För några veckor sedan bestämde jag mig också för att jag inte ville plugga till hösten trots allt. Jag har verkligen haft ångest och mått dåligt så därför har jag inte velat, men nu i går när jag såg att jag kommit in i Hultan började jag tänka om lite och nu är jag verkligen på att göra det ändå. Vet inte vad som flygit i mig men jag vill faktiskt plugga nu känns det som. Kommer säkert ångra mig dagen innan vi ska börja men ja ja, för tillfället är det tummen upp för Hultsfred



Ha det gött i värmen :D

Kraaaaaaam



Karin

RSS 2.0