SÅ KLOCKREN!!!

Alltså kolla in denna människan och hans lilla butik! Så jävla klockren så det finns inte!

/>

Detta är Janne Helge som driver en gitarraffär och gör flummiga videos med sin jobbarkompis Hakim!
Jag och Erik har fan kollat alla deras vidz nu, och vi säger bara en sak;

BEARNAISESÅS! XD

Karin

Borta bra men hemma bäst!!!

Hej!

Nu sitter jag i min säng och har egentligen en massa att göra men istället kollar jag runt på internet och lyssnar på Automatic Eye! Så mycket roligare och lättare!
Alltså jag saknar verkligen tiden som liten, eller som några år yngre i alla fall. Borde verkligen tagit vara på min tid som barn/ungdom. Hatar verkligen att ha blivit stor. Allt har blivit så mycket jobbigare nu. Är fan tragisk att säga det redan, men jag borde uppskattat min skoltid mer.

Alltså seriöst, undra om jag kommer klara av att bo i Oslo. Jag är faktiskt riktigt nervös! Tänk om jag bryter ihop helt..vad gör jag då?! Fast jag kan ju alltid lyssna på Negatives nya singel, "End of the line". Den kommer ju på måndag och jag är så spänd på att få höra den :D

NGT gör mig verkligen så himla glad! :D
Alltså deras musik har verkligen följ med mig i mitt liv. De har funnit där under hela mig tonårstid. Tänk att de varit mitt favoritband sedan 2003. Det är fan sjukt länge! Eller ja..ganska länge i alla fall hehe.


UnderbaraUnderbaraUnderbara!!!!!


Alltså fy fan va tråkiga och deppiga inlägg jag skriver egentlign. Det slog mig innan att folk faktiskt läser det jag skriver. Tänker inte alltid på det utan använder mig av bloggen för att skriva av mig.
Det är ganska tur att Daniel skriver något lite små roligt sådär vart 100:e år så att det blir lite humor här också.
Nä nu får jag sluta med att skriva så tråkigt. Från och med nu ska mina inlägg vara rolig och skämtsamma!
Startar det hela med en glad bild så kanske det kan bli lite mer livat :D


Bye bye


Karin

Inte arbetslös längre

Haj!

Jaha, då har man jobb då. Känns lite mysko men det var ändå skönt att jag fick de så att jag äntligen kan få tjäna lite money!
Jag börjar nu på måndag och får väl återkomma senare nästa vecka om hur vida jag trivs eller ej.
Nu ska jag njuta av min sista lediga härliga helg hemma med Erik.

Här ska jag jobba. På Bit :)


Ha det fint


Karin

Vill ha jobbet!

Nu har jag varit på intervjun och jobbet verkade så bra! Allt var verkligen bra, men jag tror inte jag kommer få det. Han skulle ringa i morgon om jag får jobbet men jag tror seriöst inte han gör det. Detta på grund att jag inte har några erfarenheter, för han ville nog egentligen att man skulle ha det.

Fan alltså, jag vill verkligen ha detta jobbet.. De som jobbar där tjänar 122 norska kr i timmen och får 11 kr i ob. Det är faktiskt bra lön eftersom det blir typ 150 svenska i timmen. Det bästa av allt är att de har öppet på söndagar och då tjänar man 122 + 49 kr!!! Fatta det eller! Det är ju över 200 svenska kr i timmen! :D

Ha det bra

Karin

Panik

Hallo

Alltså nu är jag så förvirrad. Fick nyss ett samtal i från caféet Bit i Oslo. De vill att jag kommer på intervju i morgon vilket betyder att jag måste åka till Oslo i kväll, och det hade jag INTE planerat.
En liten del av mig säger "Åk åk, detta kan leda till jobb och PENGAR!" men den största delen av mig skriker "Inte Oslo, du vill ju inte tillbaka"
Ändå så har jag nu bokat bussen, packat och ska därmed åka. Gör jag verkligen rätt? Alltså jag vet inte. Det är så sjukt jobbigt! Varför måste jag vara då jävla klen :(



Karin

Hey ho, I hate snow!

Ber mina trogna läsare om ursäkt för mitt *host* långa *host* uppehåll. Har ingen bra ursäkt såhär på rak arm så hi får leva med det. Anyhow, eftersom Karin flyttar tillbaka till Trollywood så är jag på jakt efter en ny rumskompis. Har faktiskt fått en hel del intresserade. Har haft två visningar och nu lutar det mot en svensk kille som är uppväxt i Boston. Verkar vara en trevlig prick. I övrigt (för att anknyta till titeln på detta ainlägg) är jag på fullaste allvar förbannad på den här jävla kylan!!! Är trött på att alla leder fryser fast och att man inte kan röra sig på minst en halvtimma efter att man kommit in, detta inkluderar (i alla fall för mig) även käkarna, man kan ju fan inte prata normalt, munnen rör sig i slowmotion samtidigt som man försöker prata med dubbla hastigheten. Sen får jag världens brainfreeze om det är under - 10. Jag kanske är udda men jag pallar det inte mer! Sen snorar man ju som en förbannat dagisbarn. Så näÄe! jag vill inte mer. Ge mig sommar FFS! btw, jag har införskaffat gymkort, Guds vägar äro outgrundliga. Nu borde jag egentligen diska, skriva en krönika, sopa golvet, och gå och lägga mig. Men jag skiter i det och läser istället. vi hörs på facebook! P.s. Nej, det kommer ingen bild till detta inlägg!

Brev

Sitter här och försöker få ihop mitt brev till utbildningen i Nyköping. Kan ju inte precis säga att det går bra.
Alltså jag brukar inte ha så himla svårt att skriva brev och sådant men nu känns det bara så hopplöst. Jag måste verkligen få i hop ett superbrev eftersom jag tror att mina chanser att komma in är ganska små.
Fan va jag hatar sådant här! min framtid ligger i deras händer och jag gillar det inte! 

Kollade förresten nyss igenom bilderna på Eriks kamera. Hittade dessa två som jag tog igår och i somras. Alltså alla årstider har sin charm ändå!






Karin

Nu har jag läst ut dem

Nu var det gjort. Det som alla sagt till mig att göra så länge. Jag har äntligen avslutat denna bok och har därmed läst alla.



Jag håller faktiskt mer er kära vänner! Harry Potter-böckerna är jävligt bra :D J.K. Rowling är riktigt begåvad!


Så nu var det bara att börja på Twilight-böckerna då.. fast nä..måste smälta Harry Potter lite först.


Karin

Lägenheten

Hei!

Nu är man tillbaka i stora staden. Jobbet på guldsmedsaffären var inget att ha, chefen var supertrevlig men det var bara extra hjälp, typ 15 h i veckan så jag sa att jag inte var intresserad.
Tråkigt faktiskt :(

Förresten, vi har ju inte lagt ut några bilder på lägenheten så det kommer nu.













(Okej, den är inte riktigt så här fin i verkligheten. Vi plockade undan allt fult, och städade lite innan vi tog korten. Dessa kort är nämligen till för vår annons som vi lagt ut i fall jag inte får jobb.)

  Karin

Hemma i MIN VARMA säng

Nu sitter jag här hemma i Sverige, i min sköna VARMA säng.
Saknar inget i Norge, eller möjligtvis min tandborste för jag gillar den jag har i Oslo bättre än den jag har hemma :P Det känns verkligen bra att vara hemma, synd bara att mina planer på att vara hemma ett par dagar inte kommer att kunna fullföljas. Igår kväll bestämde jag att jag skulle åka hem idag, vara hemma och dela ut cv:n till på fredag och sen skulle jag åka ner till älsklingen och söka jobb där. Sen så skulle jag åka tillbaka till Norge på måndag med nya krafter och ett lättare hjärta..
MEN... sen när jag hade åkt typ en timme med bussen ringer det en snubbe från en klock & smyckesaffär och vill att jag ska komma på intervju i morgon. Nu kanske ni tänker, "men så bra då kanske du får jobb" men för det första så tror jag bara de stället letar efter folk som kan jobba extra, vilket inte räcker för mig och för det andra så vet jag ju inte ens om jag vill ha jobb. (Fast det är ju ändå skönt att någon nappat på mitt cv.)
Jag försökte flytta intervjun till på torsdag så att jag skulle kunna vara hemma lite, men han kunde inte då för det var något med att han inte hade barnvakt eller nåt :S
Så ja, nu bär det av till Oslo i morgon igen! Är inte pepp någonstans. Eller jo, mina tänder är väl det kanske :P

Förresten måste jag bara säga att ni som läser, kommenterar och/eller hör av er på annat vis verkligen är för goa! Skönt att man har vänner som vill stötta en! :D
...och ja Åsa, tvättkorgen är från Nille :P

När man mår dålig vill man bara hoppa tillbaka i tiden och uppleva bra minne igen. Kollade igenom de få bilder jag har kvar på datorn och jag skulle nästan kunna döda för att få känna likadant som jag kände när dessa kort togs.



Lyckan av att få umgås med Erik och glädjen att snart få gå på NGT-konsert med en underbar vän som Annie :D


Karin

Fan!!

Hej!

Alltså nu kändes det som mitt sista hopp försvann. Jag känner mig inte hemma här i Norge och längtar hem till familjen men framförallt längtar jag efter Erik!!! Känns ju sjukt jobbigt att veta att man inte bara kan åka till honom, och det ligger verkligen och gnager HELA TIDEN

Fram till för två minuter sedan så låg mitt hopp hos City Trollhättan, där jag praktiserade. Jag trodde att jag kanske kunde få jobb hos dem, vilket då hade inneburit att jag kunnat åka hem, men fick nyss reda på att det inte går.
Blev så sjukt ledsen, för nu måste jag antingen vara kvar eller söka något annat jobb i Sverige och det känns omöjligt att få jobb hemma. Jag skulle verkligen bara vilja gå och lägga mig och sova till hösten då jag ska börja plugga, men det kan jag ju inte. Har Lernia som övervakar mig och ser så jag gör något varje dag för att försöka få ett jobb. Fy fan säger jag bara! Jag som hade hoppas på att det skulle lösa sig.


Karin

TV-dag istället för Alla hjärtans dag

Hallå hallå!

Idag har jag och Daniel inte gjort ett piss, bara glott på tv. Vi gick inte och la oss så tidigt igår (eftersom vi hade vår inflyttningsfest som blev mer socialt umgänge än fest, men det var trevligt ändå!) så vi sov rätt länge och blev lite sega.
Daniel blev förresten överlycklig över den fina inflyttningspresenten som vi fick. En Spider-Mantvättkorg höhö.

Nä nu ska jag fortsätta äta innan maten blir för kall..(fast den är redan nästan för kall)



Pasta och stekt grillkorv är fan underskattat!xD

Nä jag vet, korven syns inte. Den är delad i bitar för att passa bättre in i min fina kreation

Karin

!!!



Vill se dem nu!!!!!

Karin

Solsken!

Halli hallå!

Nu har jag precis diskat, bäddat, sopat golvet och borstat ur soffan (vi har tyvärr ingen dammsugare än)
Känner mig rätt duktig :) Ska snart fortsätta med helvetesuppgiften som jag inte kommer någonstans med men men..

Idag känns det faktiskt bättre än vad det gjort de tidigare dagarna. Självklart längtar jag fortfarande hem men jag känner mig på bättre humör idag. Jag tror faktiskt det beror på Daniels chef haha xD
Daniel började kl 12 så jag följde honom till jobbet för jag skulle ändå lämna mitt cv till hans chef (eftersom han kände någon som kanske sökte folk eller vad det nu var) och eftersom jag satt inne hela dagen igår och försökte jobba med min uppgift var det verkligen skönt att komma ut i solen.
När jag väl skulle lämnade över mitt cv till chefen så log han jättemycket och bara "Oh hi, yeah I'll take a look at it. Have a nice day! Bye bye"
Jag vet egentligen inte varför men jag blev så glad. Tänk vad lite solsken, leenden och trevligt folk kan göra.

Ha det gött





Karin

Idunsgate 4b - mitt nya..hem?

Tjena tjena bettskena! höhö

Jaha, nu sitter man här i Oslo då. Usch jag längtar nästan redan hem trots att jag bara varit här en dag. Vilken mes jag är.
Mamma och John åkte med mig hit igår och det var tur för trots att jag hade dem som kunde hjälpa mig att bära mitt bagage så blev det för många väskor och det var fan så jobbigt att släpa dem från stationen och hit. I och för sig kan det nog beror på att vi gick fel och fick gå världens omväg men ja ja.

I dag har jag varit ute i några affärer och så och sökt jobb. De flesta söker ingen personal och det gör mig gött irriterad. Jag måste fan få jobb annars orkar jag inte vara här. Är så jävla segt att sitta i lägenheten för det finns ju inte så mycket att göra. Dessutom är den ju mini.
Jag är iaf glad över att internet funkar nu. Det gjorde inte det inte igår nämligen och jag fick typ panik på grund av det. Det kändes som man så jävla isolerad!

men men, nu ska jag fortsätta med min musikjuridiksuppgift. Fan vilket tråkigt inlägg detta blev hehe.



Karin

update

Alltså, storbloggare är nog inte min framtid. I alla fall inte nu. Mitt liv är inte sååååååå spännande så att jag känner att jag kan uppdatera varje dag.

På en vecka har inte så mycket hänt, var på en jobbintervju men fick inte jobbet, det sög!. Men, men det kommer, det kommer! Älskar förövrigt vår lägenhet, börjar kännas som hemma här, men det ska bli trevligt att få en roommate nästa vecka.

Nä, nu ska jag se på melodifestivalen och äta världens fetaste chokladkaka (från jobbet)

Puss puss!


bläää blööö blååå

Tjena tjena!


HAHA nej fy fan va töntig jag är.. för er som inte fattade så skulle det där betyda "Tjena Tjena, mittbena" men det blev inte så bra som jag tänkte i huvudet xD

Usch jag är trött och lite flummig..har verkligen inte tid att sitta här och skriva heller, men ändå gör jag det.
Alltså varför är det så svårt att bara ta tag i saker utan att göra en massa annat under tiden?
Jag sitter hos Erik nu och försöker göra min musikjuridiksuppgift som ska vara en kort reflektion där jag ska skriva lite vad jag tycker och sen referera lite till kursmaterialet.
Skitlätt egentligen ju, men jag klarar inte av det bara.



Fattar inte vad som är mitt problem alltså! (hahah skrev porblem först xD Det tycker jag man borde döpa acneproblem till..alltså istället för acneproblem borde man säga porblem..haha okej det var inte så kul men ändå xD xD xD


För övrigt denna dag vill jag också säga att jag och Jessica, Annie och Sofia hade det skitmysigt i onsdags! Först innan Annie och Sofia kom blev jag bjuden på lunch av Jessica och fick lite kryddor, soja och en chilisås samt två Twilightböcker av henne i present! Så himla gulligt av henne!!! :D :D :D Jag blev superglad!
Sen så fick jag en jättebra kokbok för allergiker av Sofia! Blev verkligen otroligt glad över den också! Så tack tack Sofia!
Jag fick förresten också köpa Jess gamla mobil den dagen eftersom min pajjade när vi åt. Fuktskadad var den, fast jag tror den funkar fint nu igen.. men ja ja.. xD Har förresten gjort ett mobilsmycke till den "nya" mobilen nu eftersom den är så platt och lätt att tappa bort. Blev så glad över att jag hade saker hemma att göra det av.
Vad tycks?


Nä nu får jag nog återgå till mina otroligt "roliga" studier. Vill vara klar innan Erik kommer hem från jobbet om typ 10 min, vilket jag aldrig kommer klara men ja ja..

Ha det fint..eller fult om ni så behagar!



sandkorn

Tänk om jorden är ett sandkorn under någons nagel som snart kommer att petas bort av en gigantisk nagelfil.... hahahhahahahhahah Jag och Annie är nog lite för trötta xD


Karin

Ny design

Jag har fortfarande inte riktigt lärt mig hur man gör med html-koderna. Det är verkligen krångligt och det tar tid. Jag har suttit hela dagen och lekt och testat men nu orkar jag inte mer. Det får vara som det är nu, så får vi väl se när jag får nästa designa-om-bloggen-ryck.

Karin


Ja, då var man 20

Haj Haj!

Hörde att en viss människa inte tycker att vi uppdaterar mycket men va fan, jag skrev ju i lördags..det var väl inte såå länge sedan ;P

I alla fall.. idag har jag en del att göra! Jag ska..
- Städa hela mitt rum
- Börja med min nya musikjuridiksuppgift
- Fortsätta packa

okej, det var inte så mycket, men allt de där lär ju ta tid.

I morgon kommer Annie, Sofia och Jessica hit. De ville träffas innan jag åker, Jess ville dessutom fira mig eftersom jag fyller år idag, wiie! :D

Sen på torsdag åker jag till



och stannar till på söndag, vilket betyder att jag bara har två dagar kvar i nästa vecka innan jag åker till


Lite skrämmande faktiskt!

Men ja ja.. här är förresten lite saker som jag fick av familjen i morse.



- En necessär, har en likadan sminkväska så nu kan jag matcha.
- Två trasor och en gummihanske som jag ska ha med till Norge så att vi kan städa ordentligt.
- Tandkräm, tandborstar, bomullstops, hudlotion och läppbalsam eftersom mamma inte tycker man kan ge bort en tom necesär.
- En hammare
- Ett måttband
- Ett sätt med skurvmejslar och massa sånt
- Ett påslakansätt
- Tre bunkar, så nu kommer jag kunna baka som fan!

Sen fick jag pengar till en systemkamera med :)


(och ja..alla bilderna la jag inte bara för att det inte ska se så jävla tråkig ut :P Så tyck inte att jag är för töntigt xD)

Ha det fint!

Karin

RSS 2.0