Money, money, money!

Beklagar att det inte blidde två inlägg igår, vårt "kära" internet dog (än en gång) så det får bli ett godnatt inlägg istället.
Har haft en vanlig dag på jobbet idag, Karin har vart ute och käkat med sina bitare så överlag har vi väl haft en trevlig dag. Fast Karin ska upp om fem timmar så hon håller på att stressa i säng nu :P

För att återkoppla till rubriken på inlägget så råkade jag ta ut 6000 kr istället för 600 för några dagar sedan. Sen idag fick jag min (över tio dagar försenade) lön, varav hälften var i cash; det vill säga ytterligare 6000. Så nu sitter jag här och spanar på mina 12 000 i cash! Mmmmmmmmmmmm!

Blir en tur till banken imorgon med andra ord. Jesus vilket kap jag är att råna nu!

Karin hälsar syyyyyyyyyyyyyyyyyv till folket

See you!



            *CATSCHIING!* (jag vi använder cam på detta stället)


Gud vill inte att jag ska blogga

Tjing Tjing bloggen!

Det här är på fullaste allvar andra gången jag skriver ett f*cking j*vla inlägg som försvinner när jag ska posta det.

I alla fall, onsdag=ledig=oproduktiv. You go man!
Vädret är piss,piss,piss. Det regnar (tror jag) lite svårt att se genom fördragna persiener.
hade tänkt att ta en löprunda idag men det pallar jag inte i detta väder.
Jag och karin har återigen ytrat repliken "jag har bestämt mig"
Så nu ska vi bli fittade för beachen. yeeeah!

Förövrigt har mitt hår numera en läcker orange nyans, alla blondiners dröm.

Tänkte vara en produktiv fan idag så om Gud vill och silvertejpen håller kanske ni får två inlägg, sug på den så länge så ska jag producera lite mat

adioos!

*host*

                                          *host*


Alpro

Halloooo!

Just nu sitter jag och käkar soyayoghurt med frusna bär. Jävligt gott faktiskt!
Jag kom nyss hem från Sanna (som jobbar på BIT.) Hon åker nämligen hem nästa vecka så hon hade en liten avskedsfest. Festen var väl okej, men det var ändå väldigt skönt att komma hem.
De flesta andra skulle ut nu efter, men jag kände att jag verkligen ville hem. Borde väl sova egentligen nu då eftersom jag varit seg och trött hela veckan.. men just nu har jag ingen lust alls.. är nästan pigg till och med.
Fast det kan nog bero på att jag har gått en ganska lång promenix. Malin blev rätt packad, så jag följde henne in till centrum där hon mötte upp sin pojkvän. Sen var de så snälla och följde mig hem så att jag inte skulle bli kidnappad eller våldtagen. Då himla gulligt av dem :)

Ja ja..Undrar när Daniel kommer hem. Han är ute på något galej med jobbet, så det kommer säkert bli sent. Jag lär väl sova när han kommer men jag ska försöka hålla mig vaken. Funderar på om jag kanske ska plugga lite. Är NÄSTAN på plugghumör :S xD

Ha det fint!


Älska alpro soya!!! Så GOTT


Grattis på födelsedagen! Tack Daniel

Jahapp, då var man 20 då, trevligt trevligt. vill nu hälsa mig välkommen till krämpor, dövhet och åldersnojja. Min 20 års dag spenderades i alla fall på Springbok i 12 timmar, käkade åtminstone struts, något utöver det vanliga:P I övrigt (om ni undrade) flyter mitt liv på i alla fall. Har börjat läsa twilight, kan väl inte säga att jag avgudar den, men den har sin charm. see you!

Twilight

Hallo hallo!

Denna dag har varit rätt pissig. Först och främst kom jag iväg lite sent i morse. Egentligen va det inte så farligt sent, om det inte varit för att jag efter typ 5 min kommit på att jag glömt saker hemma som jag var tvungen att gå hem och hämta. Det blev alltså till att vända om och sen stressa som satan tillbaka för att hinna till jobbet. Jag blev bara 2 min sen, så det var inte så farligt..men inte kul ändå!
Sen så var det en kille som jobbar på BIT (som är någon typ av chef eller nåt tror jag) som var och inspekterade oss idag, eftersom han sett att alla lägger på för mycket kyckling och sånt på och i våra baguetter och sallader. Visserligen fick jag typ inga klagomål, förutom kycklingen..(men det fick ju typ alla) och de berömde mig till och med sedan för att jag var bra.. men det var ändå jobbigt att göra mat under press.
Usch, i dag var verkligen en "jag-vill-aldrig-mer-sätta-min-fot-på-byportens-shopping-och-i-BITs-jävla-butik"-dag. Fy fan va jag är avundsjuk på Emma och Hanna som slutar i morgon! Jag vill också!! Men men..
En annan orsak till att dagen varit kass kan (kom jag på nu) vara att vädret varit dålig för första gången på länge. Fan, solen behövs för att Karin ska kunna leva i Oslo...

..Och regnet behövs för att Edward Cullen ska kunna leva i Forks.. (haha ville bara komma in på nästa ämne på ett snyggt sett xD) I alla fall.. jag har (ÄNTLIGEN får man väl säga) tagit med tid till att läsa och se Twilight. Har börjat på "New Moon" också. Alltså både boken och filmen var bra men de var ju inte WOW. Nu lär jag väl få massa kommentarer från Jessica där hon skyller på att jag läst boken på svenska, men jag tyckte att den var lite seg i början... men ja, orkar inte gå in djupare på det utan de får jag ta den dagen jag träffar Jess (Som för övrig säkert är den enda som bryr sig ändå :P)
Alltså man borde egentligen antingen bara se filmer eller läsa böcker. Att göra båda suger eftersom (i alla fall jag) stör ihjäl mig på att de alltid ändrar så i filmer. Jag vet att det är nödvändigt att ändra men jag stör mig ändå.. men ja ja.. både boken och filmen var i alla fall bra, och vet ni va? Jag vill också ha en pojkvän som är vampyr och kan klättra upp i ett träd med mig på ryggen!!



Karin

hoppas

hoppas hoppas :)

Snälla gode gud gör så att Erik får lägenheten!

AMEN!

(Får man be om sånt här?)

Karin

Nystädat

Hejsan svejsan!

Mitt humör är verkligen på topp just nu! :D
Solen lyser, jag lyssnar på bra musik och har precis dammat och sopat golvet i lägenheten :)

Jag måste erkänna att jag inte trodde att denna dagen skulle bli så bra när jag gick till jobbet kl 6 i morses. Jag var inte direkt trött men orkade verkligen inte jobba. Men ja.. efter ett par timmar kom jag igång och sen flög tiden iväg.

Jag pratar ju jämt massa skit om allt här i Oslo men alltså.. ibland gillar jag faktiskt jobbet. Tex när man vinner tävlingar, (Måste bara skryta med att jag vann en vinflaska, ett presentkort på Make up store och en godispåse förra veckan i de två säljtävlingar som vi hade) när kunderna är glada och trevliga, när "salladsdisken"  är fin och man har ansvaret för den..och ja.. när det är bra och lätt liksom. När det kommer sådana här bra dagar känner man att man skulle kunna jobba på BIT jättelänge.. eller ja.. i alla fall de 8 veckor som jag har kvar här i Oslo ;P


Ha det gött allihopa!!

//


:)

Hei Hei!

När man är ledig en solig dag som denna kan man inget annat än att gå en rundtur i staden.






Daniel köpte glass :D


Sen var vi och tog lite turistbilder vid slottet



Sen hittade vi det riktiga vårtecknet!! :D Tussilago!
Jag blev så lycklig eftersom jag ojat mig så över att jag antaligen
skulle missa tussilagoblomningen i år :P



Sen träffade vi Maud som bara stod och stod idag xD


Kolla in rumpan!


Så kan det bli om man tar kort i ett skyltfönster




Ja idag har jag faktiskt varit glad :D


Vackert vackert!!


Operahuset! Utsikten från toppen var väldigt fin må jag säga



Karin

SOL

Halluu!

Vår vår vår!
Här i Oslo har det varit toppenväder idag. När jag gick hem från jobbet kl 16 var det massa folk ute på gatorna (mer folk än jag någonsin sett i Oslo) och solen värmde som fan!
Egentligen borde man väl blivit glad en dag som denna, men jag känner mig inte lika vårlycklig om jag egentligen borde.
Alltså jag är ju glad varje gång när solen lyser och jag kände mig verkligen sprudlande glad och vårig när Erik var här, men nu idag kände jag att det är något som inte stämmer. Jag trivs inte. Alltså förlåt för tjatet (är till och med trött på mig själv) men jag måste bara få ur mig det.

Hanna på jobbet frågade mig idag om jag trivs bättre i Oslo nu, och av ren reflex svarade jag " Ja då, lite i alla fall" men när jag tänker efter så undrar jag om jag verkligen gör det. Alltså Oslo har ju blivit mer "hemma" nu, men trivs gör jag väl egentligen inte.
Jag blir bara så sjukt trött på mig själv. Kan jag inte bara låta bli att vara så jävla bakåtsträvande.

Daniel ska ut med Sanna och co i kväll. Först tänkte jag följt med eftersom jag inte vill vara tråkig och eftersom jag inte hängde med sist, men jag är verkligen inte på något humör just nu.
Varför måste jag vara så jävla tråkig och torr jämt?! Kan inte jag också få bli lite vårpirrig och ha lust att göra saker som alla normala ungdomar!? Jag tror seriöst att jag kommer från typ neptunus eller nåt. För jag är ju inte dirket som alla andra ungdomar på jorden

Mitt mellanmål (eller ja, min middag :$) var i alla fall lite fräschare och färggladare än vad jag känner mig :)


För att jag inte ska få några "nej du är inte tråkig"- kommentarer nu så vill jag bara säga att det inte är så farligt som det låter. Jag blir bara lite trött på mig själv.

Ha det fint!


Karin

Fin dag i Oslo

Den här dagen har varit riktigt bra :D Visserligen gick jag och Erik inte upp så tidigt, så när vi hade käkat frukost, duschat och var klara att gå ut på stan var kl 17 :$
Trots detta så kändes det inte som klockan var så mycket för solen lyste så fint och det var så ljust och gött :)
Vi blev lite ledsna när vi kom till jobbet och märkte att vi hade stängt så det slutade med att vi åt på McDonalds, men det var gott ändå :D Sen så fick vi något jävla cp-ryck och fick för oss att jag skulle åka med honom hem till Sverige i morgon. Det är ju egentligen lite onödigt att åka hem eftersom jag måste åka tillbaka till Oslo på måndag kväll..men äh, va fan! Man lever ju bara en gång :D

Här är några bilder från min och älsklingens mysiga tvåtimmarspromenad :D






Karin

Livet har sin goda stunder...

till och med utan McDonalds!

Idag kom Erik hit :D Så jävla nice att träffa honom eftersom det var flera veckor sedan sist.
Vi har varit och käkat på jobbet och sen så har vi bara myst och haft det jävligt nice :D
Fy fan va livet blir lätt och underbart när Erik är i närheten :D Lägenheten känns till och med mycket mer hemtrevlig nu när han är här :D Även maten blir mer välgjord och god när man har honom i närheten :D Jävlar va glad jag är nu alltså :D

Kolla in vad jag lagade åt oss :D Ser det inte gott ut? :D



Karin

RSS 2.0