Hatar storstaden..

Jag hatar att bo i lägenhet, hatar hatar hatar.

Grannarna till höger lyssnar megahögt på Mando Diao, och grannarna till vänster lyssnar på någon annan dålig skitmusik. Fy fan! Jag har huvudvärk och hela huset vibrerar av olika låtar som går in i varandra. Snälla ta mig här i från!! :(



11 dagar kvar i Norge

-Tjohoo bloggen!

-Nämen hej Karin, hur är det med dig idag?

-Jo tack det är bara bra, förutom att jag är lite småsjuk.

Nä, va töntig jag är :P Men ja, det får man väl vara i bland. Just nu sitter jag inlindad i min goa flisfilt och bara myser. I dag är en bra dag :) Dels för att jag fick sluta en timme tidigare på jobbet (Visst hade jag jobbat hade jag fått pengar, men det var skönt att gå hem) och dels eftersom jag fick reda på att jag fick G (vilket var högsta betyg) på min slutuppgift i musikjuridikskursen. Jag kommer troligen få VG på hela kursen nu då, och det är nice! :D

Det var ett tag sedan jag skrev här på bloggen men jag vet inte om det hänt så mycket sedan dess. Förutom att tiden rullat på som fan då. Nu är det bara, tro det eller ej, 11 dagar kvar för mig här i "Oschlå". Känns ganska konstigt, men ändå skönt. Den 6:e beger jag mig alltså hem och den 7:e sadlas det om för att sedan ta sig ner till Sölvesborg och Sweden Rock. Det ska bli skoj, men jag är rädd för tältet. Folk som känner mig vet ju hur jag är. Hotell är bra för vanliga människor och tält är till för scouter :P
Men men, jag är glad att jag har Eriks mormor och morfar att fly till om jag inte pallar tält alla dagarna.
Nä jag ska väl inte oroa mig, det bli nog asbra. Hoppas verkligen det blir lika nice som sist jag var på Sweden Rock


Sweden Rock -08

Nä nu ska jag nog kanske ta något att äta och sen tror jag att jag ska lägga mig och läsa en stund. Jag ska bara njuta av att jag inte har ett piss att göra.

Simma lugnt... haahhhaahhahahhha



Ny dator

Kalla mig onödig, prylnörd, cp eller vad ni vill.. men nu har jag i alla fall köpt en dator till.
Fråga mig inte varför eller jo, ni kan fråg för jag har ju mina anledningar men jag känner mig ändå rätt knäpp. Men ja ja.. är man tillsammans med en prylnörd så är det kanske inte så konstigt att man blir lite prylnördssmittd.
Så ja.. här är min nya lilla söta sak. Den väger 1,22 kg och skärmen är bara typ 10,1 tum eller vad det nu var :)




I detta inlägg vill jag även passa på att varna alla för att blåsa på förvarm köttfärs. Alltså jag skulle göra en köttfärspaj och tänkte smaka på köttfärsfyllningen innan jag la den i pajskalet. Otålig som jag är orkade jag inte lägga upp lite på ett fat och vänta tills det hade svalnat utan jag tog lite varm köttfärsgegga på en sked och började blåsa. För att kunna blåsa riktigt hårt på köttfärsen andades jag först in väldigt hårt och eftersom jag hade skeden med köttfärsen precis vid munnen och eftersom köttfärs inte väger något flög den med in i munnen när jag andades in. Så ja.. nu är jag bränd i halsen och det är väldigt obehagligt. Känns typ som en blandning av halsbränna och halsfluss. Fy fan säger jag bara.
Men pajen blev bra i alla fall




Karin

Jealous Sky

Hallo!

Nu har Erik precis åkt hem och jag ligger i min säng och lyssnar på smakprov från NGT's nya skiva. Lyssnar på "Jealous Sky" just nu, och den var väl bra :)
Längtar verkligen till skivan kommer även om jag inte tror att den kommer bli min favvoskiva precis.



ja ja.. vad har jag annars gjort i helgen då.. hmm..ingenting typ. Jag och Erik var på Överby i går, men jag hittade inget jag ville ha så det var riktigt tråkigt.
Sen så skulle vi köpa kina/thaimat på kvällen för vi var sugna på stekta nudlar, men Erik fick huvudvärk så det blev inget med det.
Så gårdagen blev rätt misslyckad..men det var ändå jävligt gött att bara få vara hemma och umgås med Erik :)

I morgon bär det av till Oslo igen, men det bli bara 4 dagars jobb innan jag ska hem igen. Så är det någon som har lust att umgås så kommer jag även nästa helg att befinna mig i THN.

Nä nu har jag ingen lust att blogga mer. Tack och hej


Karin

On our way home

"Öough!!!"

Precis så känner vi oss just nu.
För tillfället sitter vi på bussen hem och har precis lämnat Oslo.

Jag, Karin mår okej, dock väldigt svettig och kissnödig. Min dag har varit skitlugn och allt rullade på bra fram till kl 13.00 (notera att jag slutade kl 14.00)
Vid ett blev det världens rush och så tappade jag typ en baguett med räkor i tonfisken och fick lite skäll för det. Blev värsta stressad också eftersom kl. då var typ 13.55 och jag var tvungen att sluta kl 14 eftersom jag skulle med en buss kl 14.30. Men men.. det gick bra och min kund var trevlig. Sen när jag loggat ut och stressat ner till omklädningsrummet fick jag återigen panik. Min skåp hade typ gått i baklås..eller ja..inte baklås men de krånglar som fan i bland. Dock har detta aldrig hänt mig tidigre, men just i dag när jag var asstressad skulle det ju självklart krångla. Jag stod och svor och sparkade på skåpet en jävligt lång stund och började seriöst tro att jag skulle missa bussen. Sen kom min räddare i nöden - Malin! :)
Fan va glad jag blev, och det roliga var att hon fick upp skåpet med en gång :P
Så ja.. det var min dag..över till Daniel

Tack Karin!
Dagen börjar bra fram tills det att jag började jobba.
Väl på jobbet började helvetet! Chefen skrek och inget fungerade. Allt jag skulle fixa blev försenat, plus en mängd andra saker. Så nu har jag PANIK eftersom jag ska göra nästan allt själv på jobbet i tre veckor. Om det inte går bra så kommer jag inte komma levande därifrån. Så.. ja.. passa på att träffa mig i helgen, för detta kan vara sista gången ni ser mig i livet.

BAAAAAAAAAAAAAJ BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ


Klockrent

God morgon

Hittade denna video såhär på morgonkvisten.

http://video.se.msn.com/watch/video/lady-gaga-slang-dig-i-vaggen/1jjqx8yn7?from=sharepermalink

Fyy fan va klockren!

Nu ska jag kila till jobbet.

Höres (och ses)

//Daniel

packa pappas..

hallå again!

Visningarna gick bara fint. Hade tre stycken idag, alla var trevliga så vi får se vem som flyttar in (värsta paradise hotel eller nåt).

dagens grej är förövrigt receptskrivande :P Har suttit och skrivit av typ alla recept från Springbok, det är en del det.

Nej, nu ska jag packa och sen sova. I morgon ska jag återse kära Thn.

Peace.



Påbörjad packning

//Daniel

Visning

God morgon, eller snarare god eftermiddag.

Har sprungit runt i lägenheten och diskat (ni skulle sett berget), städat och tvättat samt fixat till mig. Det är nämligen så att jag ska ha visning av lägenheten för typ tre personer idag. För er som inte vet så ska Karin flytta hem tre vecor tidigare än mig och då behöver jag någon ny människa att dela hyran med och som kan ta över när jag flyttar ut.

Så vi hoppas på trevliga människor. Wish me luck.

Dagens outfit i dag.



Tröja: H&M
Jacka: Carligs
Byxor: Carlings

(Måste hitta ett bättre ställe för kameran)

Dagens grej kommer senare...to be continued

Dagen outfit/grej

Outfit:


Ingen av oss mins inköpsstället och om vi hade gjort det så finns de ändå inte i handeln längre

Grej: Ugnspannkaka från ugnen

Nu bär det av till jobbet för att tjäna(läs slita) för vårt levebröd.

ha det! //Daniel

Negerbollens dag

Idag har vi firat Negerbollens dag i vår lilla lägenhet (ja, negerboll, inte chokladboll). Så länge man inte heter Rudolf Andersson så brukar det gå fint att säga detta ord. Inga värderingar här inte.

Anyhow, i brist på ork och till viss del engagemang så åt vi upp smeten rätt upp och ner. Snabbt och enkelt. I övrigt har det varit en ganska glad dag. Fick reda på att jag kan åka hem i helgen. Thats nice! Hoppas att någon villig själ är på utgång, dock är inte många av mina vänner över 20. Buhu, buhu. Jaja, det blir säkert fina fisken.

Nu ska jag nog ta mig en powenapp (på en sisådär 9 timmar) Vi höres imorgon folket!

//Daniel (efter viss påtryckning)



Bild från dagen bak (ni vill inte se vissa av de andra bilderna, vi vet alla vad denna smet kan se ut som om man är på det humöret)

GOD NATT

GOD NATT VÄRLDEN!



Karin

VARFÖR!

Min värld gick nyss under. Intervjun inför utbildningen i Nyköping är antingen den 12:e eller 13:e juni. Så Jävla typiskt att det ska vara just SRF-dagarna. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Börjar fan snart lipa!!!!!
Alltså det är nog meningen att jag ska gå i Hultsfred ändå.

Karin

vår musikaliska resa fortsätter

Idag är det E-type som gäller. Den mannen kan sina saker alltså, vilka beat, vilket dunk!
Som sagt, grannarna hatar oss nog vid det här laget.

Igår hade jag världens köplust, vill spendera flera månadslöner på kläder. Folk som känner mig vet ju att detta aldrig kommer ske, men man kan ju alltid få drömma.

Blev frälst på ett gäng halsband, har en hel hög som jag aldrig använder (men de är inte lika fina)
Här är några exempel från Topman iaf

BOB NECKLACE BLACK


RHINESTONE LIGHTNING NECKLACE

Nu väntar Lars Kalberg, en antagligen gift man (om du skulle råka hamna i säng med honom kommer du antagligen att få reda på det innan natten är över)

Over and (som i anka) out

HAHA

Jag orkar inte mer
Vill inte vara kvar
Jag längtar efter er min kära mor och far
Fast maten smakar gott, så mår jag lite skit
Nu pengar jag har fått, får jag då lämna lilla BIT?

Nä så farligt är det inte.. men jag tyckte det var värt att poblicera mina vackra sång som jag kom på i morse när jag precis skulle gå till jobbet.

Dagen har faktiskt varit helt okej :) I kväll har jag och Daniel (Speciellt jag) varit helt jävla cp! Våra grannar kommer snart kräva att vi vräks. Jag är helt seriös alltså xD
Just nu diggar vi till Disney och Backstreet Boyslåtar. Fy fan va bra det är!! :D :D

Elin kom förrresten förbi jobbet idag. Så jävla förvånad blev jag, men det var kul fast att vi inte hann prata. Alltså man blir verkligen glad när det kommer förbi någon man känner på jobbet (till och med när Daniel kommer). Man får värsta kicken  :D

Ha det bra!

kramelikramar från Kakis!!






(Ja jag skrattade så jag började gråta och sminket rann ut i hela ansiktet)

Hakuna matata

Tjingeling!

Nu är det ombytta roller (För en gångs skull).
I dag är det jag som får sova och ska jobba sent och Daniel som fick gå upp rövtidigt och komma hem tidig. Jag brukar gilar att jobba tidigt för då har man ju lite kvar av dagen när man kommer hem, men idag var det verkligen skönt att få sova ut. Jag vet inte när jag senast började kl 15 så jag tycker verkligen jag var värd detta :)

Snart ska jag börjar med mina tre sista musikjuridiksuppgifter (de sista innan slutuppgiften alltså). Det ska fan bli skönt att slippa de tråkiga böckerna och Karlbergs sega podcasts.. fast på något vis kommer det bli lite tråkigt när det är slut också..

Alltså jag förstår mig inte på oss människor egentligen. Vi vill alltid ha det vi inte har. Har vi lockigt hår vill vi ha rakt och tvärtom, är vi smala vill vi ha kurvor och tvärtom.. och när man t ex gick i skolan vill man inte göra det, men sen efter studenten lipade man som fan och ville tillbaka.. och nu är det lite samma sak för mig. Alltså jag vill ju inte vara i Oslo, men det kommer bli sorligt sista dagen jag bor här. Det har ju ändå vara rätt roligt att bo med Daniel.. men ja.. nu är det bara 23 dagar kvar att jobba på BIT och just nu är det något jag är glad över.. men vi får väl se hur det blir den 7:e juni.

Nä nu måste jag börjar plugga om jag ska hinna något innan jag börjar. Ha det gött!

 
Tänkte bara sno Sandras bild från studenten. Tänk då var man verkligen glad...eller ja.. man var ju lite ledsen med, men ändå. Just denna dagen hade man inga bekymmer.
HAKUNA MATATA liksom!

PS. Tack för rabattkoden Jess :)

God morning Sverige

Hej alla glada (eller sura) Hur normalt är det att vakna klockan fem av ångest över att man kanske inte har tillräckligt med mjöl på jobbet? Det gjorde jag idag iaf, vi ska göra en cateringgrej till Nobelcentret eller något (de vill ha en sjuhelvetes massa muffins)så nu sitter jag här och ojjar mig över detta mitt mjölproblem. Jobbade förövrigt 14:30-22:30 igår och idag 7:00-14.30 LOVLEY! Jag har iaf en date med sängen när jag kommer hem. kramelikram (röd lur)

Neon

Tjo!

Är det någon av er som har ett csn-kort och kan få fri frakt på cdon? Alltså jag har blivit så jävla snål och har typ inte beställt något sen jag själv hade csn-kort, så det kom nästan som en chock för mig när jag kom på att jag inte kunde komma förbi fraktavgiften.. men jag vill inte betala 29 kr till! Så om det är någon som har csn-kort och skulle vilja ge mig koden för fri frakt så skulle jag bli överlycklig :)
Måste ju liksom förhandsboka Neon



(Måste bara svara på Annies kommentar med...)
Jaså du tyckte det var en förändrig :P Men nää inte så.. Det var mänsklig-ängel-linnet och det brukar jag ha hemma för det är rätt skönt. Men det kommer nog ta tid innan jag skulle ta på mig det "på riktigt" bland folk hehe.


Karin

Klippt mig

Glömde förresten att skriva i förra inlägget att jag klippt mig.

Det var verkligen på tiden alltså. Tror seriöst inte att jag har klippt mig på typ ett år. (Ja jag vet det är fan sjukt)

Så ja.. så här blev det. Jävligt kort, och det känns verkligen ovant att håret inte når ner över brösten. Men men får väl hoppas det växer ut snart igen för jag vill ha LÅÅÅNGT hår



Kanske inte ser så himla annorlunda ut.. men det är betydligt mycket kortare nu vill jag lova

Världens bästa mamma

Tjenixen!

Tänkte att jag kanske borde skriva ett litet inlägg eftersom det var ett tag sedan.

Ja så vad har hänt sen sist? Ja svaret på den frågan är väl kanske egentligen "inte så mycket" förutom att jag har åkt hem nu över ett par dagar. Just nu sitter jag här i köket med solen i ryggen och käkar räkchips :) SÅ UNDERBART!!!!

Min lilla Sverigevisit började i fredags då jag vid halv 6-tiden anlände till Torp. Trött som fan var jag eftersom jag började jobba kl 6 på morgonen och inte sovit mer än fyra timmar natten innan.
När jag väl kom hem till vårt kära lilla tegelhus, var det bara att käka lite och sen gå och lägga sig. Detta eftersom jag tänkt gå upp halv fem dagen efter. Det var nämligen tänkt att jag skulle åka ner och överraska Erik med det blev inte riktigt som jag planerat.
Tanken var att jag skulle gå upp kl halv fem på lördagen, och åka med en buss kl 6.13 för att kunna ta tåget 9.07 ner till Hestra (Eftersom han föräldrar inte kunde hämta mig om jag inte tog det tidiga tåget)
Problemet var bara det att jag mådde skit när jag stängde av alarmet kl halv fem i lördags. Jag mådde superduper illa och jag fattar inte hur jag klarade av att duscha och klä på mig. Det hela slutade i alla fall med att jag kvar över fem la mig i sängen igen med kläderna på och blött hår. När kl sedan började närma sig halv sju så frågade mamma om jag skulle åka eller inte och jag mådde så dåligt så jag vet knappt vad jag svarade. Sen säger mamma "Ja men vi kan väl köra dig till Göteborg då, så kan du ju sova några timmar till"
Jag blev så himla glad. (fast jag kände mig lite bortskämd med.) Jag har verkligen världens bästa mamma, som alltid ställer upp! :D

På tal om världsbästa personer. Mina högsta chefer på BIT är inte dåliga de heller. Vi var ute med jobbet och åt på restaurang för våra drickspengar och sen efter en stund dyker en av våra chefer upp och bara typ "Hej, har ni kul? Jo vi tyckte så synd om er att ni bara fick ihop pengar till att äta..så ja.. Här har ni 3000 till så att ni kan dricka lite med" Så jävla schysst! Fatta att folk blev glada eller!! :)

Nä nu måste jag ta och göra något vettigt. Ha det bra!

Karin


(Tänkte lägga in några bilder, men det funkar inte så det får väl komma upp när det funkar igen :) )




God natt!

Tänkte att jag var tvungen att slänga ihop ett inlägg idag:P
Söndagen har varit allmänt behaglig men seg. Men det är nice det också.
Nu ska jag sova imorgon väntar ännu en veckas jobb! Hejja hejja!

puss och god natt Sverige!

tvättens1:a budord

Har precis upptäckt att tvättråd faktiskt finns av en anledning. Och jag upptäckte det den hårda vägen. Hittills har jag mer eller mindre bara slängt in allt och hoppats på att de ska funka, och det har det gjort. Men inte nu. Min kära ulltröja är pajad! Den har krymt typ tio cm.

Någon som vill köpa en tight sexig magtröja, hör bara av er!

Pouss!

RSS 2.0